carnivore1 Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 Poza całkiem zjadliwym wyposażeniem, seria ze stycznia 2004 ściągana z Niemiec w 2007 roku... To co było od początku: - bi-xenony + spryskiwacze - 4 x elektryczne szyby (piszę to bo ku mojemu zdziwieniu jest sporo b6 tylko z dwoma elektrycznymi ) - elektryczne podgrzewane lusterka - podgrzewane fotele z przodu - kierownica multifunkcyjna - mała navi między zegarami (a co za tym idzie kolorowy FIS) - satynowe relingi - listwy w środku coś typu szczotkowane aluminium Póki co dodałem: - tempomat - przyciemnione szybki - ori spoiler na tylnej klapie (daszek) - Bluetooth do komórki (podpięty pod głośniki samochodowe) - felgi 17" plus gumy na lato (auto kupiłem na zimowych 16") - zderzak tył z wyjściem na dwie rury - końcówki tłumików - gałka biegów s-line - czerwone ori diody w lampce podświetlające tunel środkowy - przedni zderzak s-line - RNS-E - DVD do RNSa - zawieszenie gwintowane TEIN - program w MR MOTORS A to co mnie jeszcze męczy: (może wkrótce) - parktronic tył lub kamera cofania na RNSa - fotele skóra (lub jeszcze chętniej skóra + alcantara) - wycisnąć z silnika jeszcze troche... Takiego kupiłem: Taki był do niedawna: A taki jest teraz: ENJOY...
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Super bardzo mi się podoba :th: obniżaj jak to nie ma sensu :gwizdanie: wirusik polecam :th: zderzaczek od S-line :th: fotele :th: i będzie podobna do mojej Bardzo mi sie podoba :oklaski:
miron78 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Bardzo ładniutka i zadbana B6 - tylko pogratulować - już w serii wyglądała bardzo ładnie a zmiany idą w dobrym kierunku :th: jedynie brak Q ale nie zawsze można mieć wszystko wypasik też masz konkretny no i bardzo podoba mi się ten daszek tylnej klapy.Dupcia z tym wydechem wygląda jak 1.8T
Gość juras Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 zazdroszcze przednich lampek z czarnym srodkiem! i tak jak pisales, dawaj zderzak od s-line. bedzie o wiele lepiej
carnivore1 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Opublikowano 9 Maja 2008 no wlasnie zderzak od s-line chyba pojdzie w pierwszej kolejnosci, bo jednak zmienia diametralnie wyglad autka, a co do Q to mialem taka opcje jak kupowalem, ale bylo gorsze wyposazenie wiec zdecydowalem sie na te marne 163 KM...
wrobsipl Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 tylny zderzak jak u mnie może też zapodam od s-line , jak kupowalem myslałem ze to s-line ale mnie poprawili na forum a co do virusa to jedynie poprawa przebiegu momentu i pare km i nm
nodo Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 wirus popieram pięknie odpręża ten silniczek ,ale lajtowy do 190ps,autko cacy do mody
carnivore1 Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 hmmm, troche odgrzales kotleta, ale czemu nie... info o wirusie tez juz zagrzebane gdzies gleboko w innym dziale, juz niedlugo wskoczy zderzak s-line do przodu to pewno uaktualnie info o swojej furce...
HiRide Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 bardzo mi sie podoba ta ori lotka na tylnej klapie
carnivore1 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Opublikowano 31 Października 2008 nooooooo, mi też :> jej wątek też już zagrzebany gdzieś głeboko...
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 brakuje mi kilku gadzetów ale i tak jest super
carnivore1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 no i mały UPDATE z mojej strony...
ykk Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Jak mi ta fela chodzi po glowie to masakra.. :wallbash: Pieknie..
carnivore1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 wygląda ładnie ale na tym sie kończą jej zalety... po jednym sezonie na naszych drogach 2 felgi musialy juz isc do prostowania...
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Piękna dziwne z tymi felami , ja mam 19 po całym sezonie i są proste
carnivore1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 no to może to kwestia dróg, bo staralem sie uwazac ale cos mi nie poszlo... :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 a to ori czy nie? może są za miękkie
carnivore1 Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Opublikowano 31 Marca 2009 mam nadzieje ze ori :> raczej wszystko na to wskazuje...
Rekomendowane odpowiedzi