OLI_B5 Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Siema , chce zamontowac sobie głosniki w tylną półkę tylko zbytnio sie nie znam na sprzętach. Jakie głosniki kupic o co do tego prócz kabli, potrzebny jest wzmacniacz? Myślałem nad tymi głosnikami, dobre czy średnio? Lepiej dołozyć czy te będą wystarczające? http://allegro.pl/glosniki-hertz-dcx-690-ra-jbl-tweteery-kable-i2318269445.html Czekam na wasze opinie..
miro1983 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 w tylna polke nie laduje sie juz glosnikow. lepiej doinwestowac i lepsze wsadzic na przod.
OLI_B5 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Opublikowano 19 Maja 2012 Przemyślałem to i dołoże głosniki w tylne dzwi:wink:
miro1983 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 najlepiej by bylo gdybys na przodzie i tyle mial te same zestawy, bo inaczej bedziesz mial lekki bajzel brzmieniowy. Jak zaczynalem, to przerabialem ten temat. Teraz mam tylko na przodzie i suba w bagaju. I nic wiecej mi narazie do szczescia nie potrzeba:) ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:16 ---------- tylko trzeba dobrze furtki porobic
Rekomendowane odpowiedzi