adik1983 Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 witam mam taki objaw ze jak jade to na nierównosciach dziurach rzuca mi lewarkiem zmiany biegów kolega powiedzial ze mam walnieta poduszke skrzyni biegów moje pytanie jest takie ile tam idzie poduszek pod skrzynie czy to moze byc wina poduszki pod silnikiem a i czy zepsuta poduszka skrzyni bedzie sie objawiała rezonansem na cała bude w okreslonym zakresie obrotów
mlodyy Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 poduszek silnika sa 3 pomilknąłeś grzybka tak zwanego
aleks221 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Ale trzęsie budą podczas jazdy w tym określonym zakresie obrotów? Jeżeli tak to wg mnie sprzeęgło. Miałem tak że trzęsło budą przy ostrzejszym przyspieszaniu przy ok 2200 obrotach. Wymieniłem sprzęgło i teraz nie ma z tym problemu. ---------- Post dopisany at 13:28 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ---------- Ale trzęsie budą podczas jazdy w tym określonym zakresie obrotów? Jeżeli tak to wg mnie sprzeęgło. Miałem tak że trzęsło budą przy ostrzejszym przyspieszaniu przy ok 2200 obrotach. Wymieniłem sprzęgło i teraz nie ma z tym problemu.
Rekomendowane odpowiedzi