Pandzior Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Witam, we środę mam zamiar jechać na przepłukanie układu, zalanie nowym płynem i odpowietrzenie maszyną. Ile orientacyjnie mechanik może krzyknąć za taką usługę?
Tommy Gun Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Różnie, ja płaciłem 20 zł a potem podnieśli do 30 w warsztacie WORD.
Pandzior Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 Za samo odpowietrzanie, czy z płukaniem?
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 odpowietrzenie z wymianą płynu ok 70 pln edit: maszynka trw- nie wiem ,czy to różnica ale na takiej mi odpowietrzano
Dev Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 nie mozesz zrobic sobie tego sam ???? godzinka i po robocie, a pare złotych zostaje w kieszeni
Pandzior Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 Mam problem z hamulcami od kiedy kupiłem samochód, sam już parę razy odpowietrzałem i nic. Gadałem z gościem i polecił mi przepłukanie pod ciśnieniem całego ukladu i przejście na dot 4, bo teraz mam dot 3
Rekomendowane odpowiedzi