Tomcast Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Panowie prosze o podpowiedź, czy w B6 bez pakietu światło na krawędziach drzwi jest czerwona lampka czy odblask? Nawet w starym golasie B5 miałem tam lampki, a teraz te elementy mi się nie świecą, nie wiem czy coś nie bangla czy to tylko odblaski?
steve69 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Może być tylko odblask. Wyciągnij lampkę z tapicerki (wystarczy podważyć - wyskoczy) i sprawdź co tam masz -- Pozdrawiam. Sławek
tomi85 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Dokładnie możesz to łatwo sprawdzić. Plaski śrubokręt podwadź od dołu, powinnio łatwo wyskoczyć jak to jest lampka. Podejrzewam ze tak tylko bez podłączenia. Pozdrawiam. ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Dokładnie możesz to łatwo sprawdzić. Plaski śrubokręt podwadź od dołu, powinnio łatwo wyskoczyć jak to jest lampka. Podejrzewam ze tak tylko bez podłączenia. Pozdrawiam.
Tomcast Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 No ja p... ale porażka Fabryka S-line z odblaskami, WTF? W B5 nie miałem klimy, odtwarzacza CD, grzanych siedzeń itp ale qwa się drzwi świeciły No to trza rezać...
Rekomendowane odpowiedzi