Chris86 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Witam od pewnego czasu nie umiem zamknąć otwartych szyb za pomocą pilota. Gdy wyciągam kluczyk ze stacyjki, światełko w konsoli od otwierania szyb świeci kilka second i gaśnie przez co nie można otworzyć, zamknąć szyb. Dodam że wcześniej jak wycierałem kluczyk ze stacyjki opuszczenie szyb było jeszcze aktywne ok 5 min. W czym polega problem - sadze ze bezpieczniki są ok. Gdyby tak nie było wo gole bym nie mógł otwierać, zamykać szyb. Czekam na informacje pozdrawiam
krzysztofquattro Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Nie wiem czy idę dobrym tropem ,ale u mnie domykanie działa tylko do chwili otwarcia drzwi kierowcy. Jeśli ich nie otwieram mogę zamknąć okna jeśli otworzę domykanie nie działa może u Ciebie jest podobnie.
Chris86 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 Gdy tylko wyciągnę kluczyk ze stacyjki po kilku secondach gaśnie przycisk. Siedząc ciągle w samochodzie. Wcześniej wszystko było ok. Teraz nawet nie mogę zamknąć otwartych szyb za pomocą pilota.
Rekomendowane odpowiedzi