Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 sie robi,na razie jedna strona
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Wrrr zazdraszczam :> a tobie DTMa zazdraszczam :>
GILI Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 sie robi,na razie jedna strona Klimat na ziemi zdążył się ocieplić o kilka stopni od czasu kiedy kupiłeś te ledy z A6 :polew: Najważniejsze,że w końcu zaczął się montaż i jak widać udany Jak zwykle gdyby nie OLO
Brysio Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 sie robi,na razie jedna strona no ale pieknie to wyglada ile wyniosly cie podklady z a6?
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Klimat na ziemi zdążył się ocieplić o kilka stopni od czasu kiedy kupiłeś te ledy z A6 :polew: Najważniejsze,że w końcu zaczął się montaż i jak widać udany Jak zwykle gdyby nie OLO ćfaniaku ,zabieraj te amory,bo listwy S4 jadą i kasy trzeba
GILI Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Klimat na ziemi zdążył się ocieplić o kilka stopni od czasu kiedy kupiłeś te ledy z A6 :polew: Najważniejsze,że w końcu zaczął się montaż i jak widać udany Jak zwykle gdyby nie OLO ćfaniaku ,zabieraj te amory,bo listwy S4 jadą i kasy trzeba racja miałem dziś po nie wjechać podeślij nr konta na pw.bo odbiorę je dopiero w środę
wypsiu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ...a byłem pewien że przeleżą jeszcze kilka ładnych miesięcy w szufladzie komody... ...widzę że się stroisz na zlot ...
wrclaguna Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 sie robi,na razie jedna strona fajnie beda wygladac
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 sie robi,na razie jedna strona no ale pieknie to wyglada ile wyniosly cie podklady z a6? komplet można spokojnie wyrwać za 500-600,ale trzeba kompletować. ja kupiłem 2 zewnętrzne i jedną w klapę od basiora za 300zł z rezystorkami,ale okazało się,że ta w klapę jest uszkodzona i w sobotę dokupiłem 2 w klapę za 300
Brysio Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 sie robi,na razie jedna strona no ale pieknie to wyglada ile wyniosly cie podklady z a6? komplet można spokojnie wyrwać za 500-600,ale trzeba kompletować. ja kupiłem 2 zewnętrzne i jedną w klapę od basiora za 300zł z rezystorkami,ale okazało się,że ta w klapę jest uszkodzona i w sobotę dokupiłem 2 w klapę za 300 e to lajtowo za taka kase sam bym sie zabral za dlubanie )
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ...a byłem pewien że przeleżą jeszcze kilka ładnych miesięcy w szufladzie komody... leżałyby,ale Olo truł mi dupe "pozwól mi je zrobić,proszę,panie..." i się zgodziłem ...widzę że się stroisz na zlot ... wisz,ludziska kasę po wpłacali to jest za co
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 sie robi,na razie jedna strona no ale pieknie to wyglada ile wyniosly cie podklady z a6? komplet można spokojnie wyrwać za 500-600,ale trzeba kompletować. ja kupiłem 2 zewnętrzne i jedną w klapę od basiora za 300zł z rezystorkami,ale okazało się,że ta w klapę jest uszkodzona i w sobotę dokupiłem 2 w klapę za 300 Moge Ci DTMa sprzedac...Inny pomysl mi chodzi po glowie Kurde tanio te lampki...szkoda ze nie umiem rezac takich rzeczy
wypsiu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ...uważej aby Ci tam Olo czegoś nie zaspawał ...
GILI Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ...a byłem pewien że przeleżą jeszcze kilka ładnych miesięcy w szufladzie komody... leżałyby,ale Olo truł mi dupe "pozwól mi je zrobić,proszę,panie..." i się zgodziłem tak je :polew: pewnie atakowałeś go przez wszystkie możliwe media i portale żeby ci pomógł zrobić(zrobił) te lampy..
Bieniek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tez jest pomysl: Olo reza,Tomeks nagania klientów,a ja jem pizze i wszyscy zadowoleni
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Kurde tanio te lampki...szkoda ze nie umiem rezac takich rzeczy :wallbash gdybym ja umiał,to już półtora roku temu by były na autku,a nie leżały w komodzie :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Kurde tanio te lampki...szkoda ze nie umiem rezac takich rzeczy :wallbash gdybym ja umiał,to już półtora roku temu by były na autku,a nie leżały w komodzie :gwizdanie: To ile placisz za zrobienie?
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2010 To ile placisz za zrobienie? klika snikersów,maxerów,tigerów,jakaś pizza i takie tam :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi