Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja maglownicy Czestochowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Zauwazylem ze cieknie mi z maglownicy. Slyszalem ze to droga sprawa regeneracja jej. Moze mi ktos powiedz jakie ceny sa takiej "przyjemnosci"? I czy Ktos z Was z Czestochowy wie gdzie moge taka rzecz zrobic? Bo slyszalem ze regeneruja w Czestochowie i nie wiem gdzie i za ile:) Czekam odp pozdro ;) DOdam ze jestem z Powiatu Klobuckiego .:)

Opublikowano

regeneracja 450 zl z przesyłka mi wyszło 530. ja robiłem w pabianicach koło łodzi a sam jestem z okolic szczecina.Jestem zadowolony narazie wszystko gra:D daje link do firmy

przekladnia.com

Opublikowano

kup zestaw zf badz ten drugi nie pamietam nazwy... jesli masz pojecie zrobisz to sam ja zrobilem smiga az milo:):):)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tu nie chodzi o pojecie tylko o dobor czesci bo z tym kazdy sobie by poradził tylko troszke pojecia trzeba miec:thumbup1:ale dobor odpowiednich uszczelniaczy jest najwazniejszy bo tam dokładnosc jest bodajze do 0.03mm a jak listwa jest skorodowana to wychodza inne wymiary i do tego dochodzi szlif a złozyc dupnie i sie wkur..... bo bedzie luz albo bedzie ciekła to sie mija z celem.Takze dla dobra przekładni i swojich nerwow dac to ludziom ktorzy sie na tym znaja:Da to nie jakies stare auto co przekładnie sie wyjmuje w 5 minut:D Taka moja opinia:wink: pozdro chłopaki:thumbup1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Polecam firme ARGO z Częstochowy na ul. Warszawskiej 320. Koszt regeneracji to 550zł, umawiasz się telefonicznie, podajesz jakie auto a konkretnie jaka przekładnia i co jej jest, podrzucasz starą, na miejscu ją oceniają czy się jeszcze do czegoś nadaje i zabierasz inną regenerowaną z gwarancją 2 lata. Rzecz w tym że na miejscu nie mają stanowiska do montażu. Interesuje ich tylko sama przekładnia.