saj Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Siemka, założyłem dzisiaj rozpórkę dolną taką jak na linku (View image: P3260885) i mam w związku z tym kilka pytań. Po pierwsze nie mogę założyć osłony na skrzynię, bo kurna nie ma jej gdzie teraz przykręcić. czy obeszliście to jakoś? No i jeszcze kolejne pytanie czy to że teraz trzeba trochę więcej siły włożyć do kręcenia kierownicą to normalne?? i czy nic się tam nie wyrobi? przez to? ewentualnie podajcie długość poprawną dla tej rozpórki.. z góry dzięki:)
tomaszstn Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Ja mam taką samą, tą poprzeczkę mam prostą, dolną osłonę skrzyni mam zdjętą ale przecież w poliftach była i ta osłona też więc jakoś to musi być rozwiazane
saj Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Opublikowano 26 Maja 2012 A co z kreceniem? tez wiekszy opor?? Kurna no i o to chodzi ze teraz to jakos kminic musze jak oslone zalozyc:)
tomaszstn Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Nie mam żadnych problemów z kręceniem, nic się nie zmieniło, jedynie prowadzenie na plus
Rekomendowane odpowiedzi