evo Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Przywitałem sie już w innym dziale wg regulaminu. Teraz moje pierwsze fotki może jakosci nie najlepszej ,bo jak widze niektóre foty to dzieła sztuki- gratuluje. Nie bede pisał o zmianach bo ich nie ma
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 zacznij od pomalowania dokładek :th:
Młody Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 No radyjko :th: wypasik fajnie wygląda :th: autko tez fajne :>
Wąski Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ładna :th: ,ciekawe to Twoje radyjko co ? jaki model? pomaluj dokładki i oczywiście troszkę w dół :th:
nies Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Bardzo ładne :th: a radyjko to nowsze Audi Concert na jedną płytkę, o ile dobrze kojarzę pokazało się od 2005 roku Pozdrawiam
evo Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 Dzięki za słowa uznania. A4 jak A4 , choć radyjko zwykle nie gości w B6 . Radyjko jest z 2007 roku , na jedną CD ale jest MP3 . Radyjko jest piękne -polecam . I gra całkiem dobrze sam byłem pod wrażeniem. Odnośnie zawieszenia to własnie ktoś zwinął mi z przed nosa zestawik z S line ...pewnie ktoś z forum . Przydało by sie ją posadzić to fakt.
nippo83 Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 Siemka Evo widziałem Twój wozik w zeszłą niedzielę na przystanków na drodze do KR, muszę powiedzieć że furka wygląda ekstra:) masz bardzo podobny felunek do moich tylko że moje siedzą w B5:)
Diego Opublikowano 31 Maja 2008 Opublikowano 31 Maja 2008 O, radyjko to bliski kuzyn RCD300 z golfa mk5 Evo jak juz masz 2din to jedynym slusznym rozwiazaniem jest RNS-e BTW ladne drewienko w srodku
Rekomendowane odpowiedzi