vienia Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów Chciałbym zachęcić wszystkich do zapoznania się z najnowszym rozwiązaniem bankowości elektronicznej jaką jest Alior Sync. https://ty.i.sync.pl/inv/3dL1rVmy3L po wejściu w podany link będziecie mogli poznać co zaproponuje nam Alior w niedalekiej przyszłości, myślę, że może to być bardzo ciekawe rozwiązanie dla większości osób korzystających z usług bankowych. Alior Sync jest reklamowany w formie konkursu, po zarejestrowaniu się, a następnie założeniu konta Alior Sync (które jest całkowicie darmowe, karta do konta również) dostaniecie premię w wysokości 100 zł (rozłożone po 50 zł, pierwsze za założenia konta, drugie za wykonanie 3 transakcji bezgotówkowych w ciągu 42 dni na dowolną kwotę), myślę, że warto spróbować tej innowacyjnej technologii nic na tym nie tracąc a wręcz zyskując. Sam biorę udział i proszę o logowanie się z linku podanego w poście , dodatkowo można wygrać wiele ciekawych nagród, POLECAM.
snajper1998 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 zakladal ktos konto w tym Alior syncu , poczytalem troche i naprawde maja niezla oferta w porownaniu do mbanku to sporo lepsza ...
dawkol-d1 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Ja korzystam od tygodnia, więc póki co niewiele mogę powiedzieć Ale obsługa konta banalna i pełno fajnych zakładek, jakieś skarbonki, wykresy wydatków itp. Fajna sprawa
Piotrek98igo Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 nic nie pisze o tej promocji z kasa
YOGI3000 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 A to jest bank z nazwy czy taki "prawdziwy" objęty BFG?
deejay24h Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Ja tylko napiszę że kasa z Cash back tj od kwoty którą zwróci nam bank musimy zapłacić podatek:facepalm:
Hugo Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 nic nie pisze o tej promocji z kasa Bo to stara promocja. Zobacz kiedy był temat założony. Do wczoraj był kupon na grouponie za 0zł. Jak zakładasz konto i wykonasz jedną transakcję kartą to dostajesz 50zł
Buba Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 poczytajcie lepiej dobrze o tych wszystkich mega za***istych promocjach:whistling:
erOl Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Ja tylko napiszę że kasa z Cash back tj od kwoty którą zwróci nam bank musimy zapłacić podatek:facepalm: Nie od każdej. Dopiero po przekroczeniu ponad 750 pln, Bank pobiera podatek... Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
snajper1998 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 no ja troche czytalem i raczej pozytywnie , pewnie zawsze znajdzie sie jakies ale, ale to w kazdym banku cos sie zawsze jebie. Dlatego zapytalem czy ktos z Was mial juz z tym kontem doczynienia
PABLO Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Ja mam alior bank jako konto główne, a nie całe 2 miesiące temu założyłem Sync'a głównie do płatności przez allegro (PayU) i dostałem po miesiącu zwrot 5% sumy jaką wydałem, więc te 5% się uzbierało zwłaszcza że za darmo
cougarr2 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 kolego i te 5% to nie sciema ?? powiedzmy jak wydasz 5 000 zł na zakupy na alegro to dostaniesz z tego 5 % ??
Hugo Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 kolego i te 5% to nie sciema ?? powiedzmy jak wydasz 5 000 zł na zakupy na alegro to dostaniesz z tego 5 % ?? Żadna ściema. Na początku każdego miesiąca dostaję zwrot za poprzedni miesiąc
Buba Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 kwestia gdzie robicie zakupy bo nie wszędzie jest ten system
swiezak84 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 ale dziala na allegro i to wiekszosci wystarcza. ja mam konto od +/- 3m-cy i dla mnie bomba
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 kolego i te 5% to nie sciema ?? powiedzmy jak wydasz 5 000 zł na zakupy na alegro to dostaniesz z tego 5 % ?? Żadna ściema. Na początku każdego miesiąca dostaję zwrot za poprzedni miesiąc Dokładnie tak jak Prezes mówi, żadna ściema. Kupisz coś za 5tys to masz na następny miesiąc zwrot 250zł. Maksymalnie do 1200zł możesz mieć zwrotu w jednym miesiącu.
JawoR36 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja przed chwilą pisałem z bankierem online z tego banku, wypytałem o wszystko. Nawet o naklejkę np na telefon z system PayPass, która to jest za darmo. Kasę zwracają 10dnia każdego miesiąca. Za podstawowe usługi NIC nie płacimy, dopiero za jakieś tam informacje sms grosze pobierają. 10 natychmiastowych przelewów jest gratis do każdego miesiąca itp. Założyłem konto i czekam na dane do zalogowania Posiadam także konto w Inteligo, ale chyba zrezygnuje z ich usług
cougarr2 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 też mam Inteligo i żadnych korzyści przez 8 lat.
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 też mam Inteligo i żadnych korzyści przez 8 lat. Inteligo już dawno temu zostało w tyle
Rekomendowane odpowiedzi