Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ALIOR SYNC tego jeszcze nie było

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ile kosztują normalne przelewy w Alior Sync

Opublikowano
a ile kosztują normalne przelewy w Alior Sync

0

Opublikowano

a ja w Inteligo płace 0,99 gr. :/

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------

a jakieś inne opłaty ?? za kartę, za prowadzenie rachunku itp. ?? czym potwierdzacie przelewy - w Inteligo mam karte kodów

Opublikowano

no wlasnie wszystko jest za free , jedyny minus podobnie jak w przypadku mbanku to to ze wplaty mozna zrobic we wplatomacie i jesli wplacamy 1000 zl to ok ale jak sie chce wplacic 30 kola to juz jest problem. Przeczytalem ze fajnie mozna to obejsc , bo mozna zalozyc sobie konto w alior banku zwyklym nie brac karty ktorej utrzymanie kosztuje 5 zl miesiecznie i wtedy masz wszystko free lacznie z wplatami w placowkach banku. Jednak alior szybko sie wycwanil i wlasnie od dzis wprowadzili oplate 8 zl za utrzymanie tego zwyklego konta :) . Z oplaty jest sie zwolnionym jesli konto jest kontem glownym czyli jesli przelewy z pracy co miesiac wchodza na te konto czy np mamy 10 tysi depozytu lub 5 tys kredytu.

Opublikowano

czyli jak ustawie sobie w pracy przelewy na alior wychodzi za free ??

ale oczywiście może ktoś mi przelać np. 30 koła na moje konto w alior ?? np. za autko sprzedane

Opublikowano
ale dziala na allegro i to wiekszosci wystarcza. ja mam konto od +/- 3m-cy i dla mnie bomba :thumbup1:

Słyszałem że na allegro już nie działa....info potwierdzone ostatnio próbowałeś?

Konto i tak już założyłem.

Opublikowano

Pany to działa na allegro czy nie ?? ??

Opublikowano

zobaczymy :) jak dostane teraz zwrot za zakupy które zrobiłem w pazdzierniku to znaczy ze działa :) za wrzesien dostałem 8zł zwrotu. ale ten zwrot to akurat jest "skutek uboczny" tego konta jak dla mnie. wazniejsze jest ze jest 0zł za wszystkie bankomanty i 0zł za przelewy

Opublikowano

ja korzystam 2tygodnie i jestem zadowolony przelewy natychmiastowe są rewelacyjne, 10 w miesiącu jest gratis i karta debetowa free i można w necie płacić fajnie.

Opublikowano

Tez zalozylem. Szukalem czytalem, nie ma nic lepszego. Pozbylem sie kuli u nogi czyli Getin Banku

Opublikowano

Pisałem wczoraj z informacją z Syncu i mówił koleś, że allegro też działa w cash backu

Opublikowano

Za Sync'a nic się nie płaci, za kartę również, natomiast w normalnym alior banku przelewy są za free jak i wypłacanie ze wszystkich bankomatów, 5zł kosztuje prowadzenie katy + 4zł jeśli nie masz minimum 2 tys zł przelewów z innego banku.

Opublikowano
Za Sync'a nic się nie płaci, za kartę również, natomiast w normalnym alior banku przelewy są za free jak i wypłacanie ze wszystkich bankomatów, 5zł kosztuje prowadzenie katy + 4zł jeśli nie masz minimum 2 tys zł przelewów z innego banku.

od 1 listopada wchodzi oplata za utrzymanie konta 8 zl chyba ze konto jest jako glowne

Opublikowano

W cenniku nic sie nie zmienilo...

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
a ja w Inteligo płace 0,99 gr. :/

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------

a jakieś inne opłaty ?? za kartę, za prowadzenie rachunku itp. ?? czym potwierdzacie przelewy - w Inteligo mam karte kodów

opłaty 99gr znieśli już jakiś czas temu (jak się zaakceptowało nowe warunki), kartę kodów też można zastąpić sms-ami:wink:

Opublikowano

Ja mam w pkobp, wszystko za darmo (konto,karta, przelewy), wypłaty z bankomatów pko za darmo z innych nie wiem jaka prowizja bo pko jest na każdym rogu. Więc po co szukać innego "lepszego"??

Opublikowano

to nie chodzi o lepsze czy nie, mi chodzi o te 5% zwrotu za zakupy onlinie ciekawi mnie tylko jak długo będzie to działać

Opublikowano

W takim razie pier. tego synca i będę zamykać.

Opublikowano

czemu ??