lutas Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Ostatnio wymieniając poduszki silnika zauważyłem że jakiś cymbał-mechanik w ogóle nie założył na froncie łapy trzymającej silnik (nigdy wcześniej tam nie zaglądałem). Tak więc gumowy "grzybek" przy silniku nie ma żadnego punktu podparcia. Czy może to być przyczyną drgań przenoszonych na karoserię podczas ruszania ?
wiktorsam Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Ale brakuje łapy czy wzmocnienia z przodu ?
lutas Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 Brakuje konkretnie tego elementu: <br /><br />
kalik Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Nie chciało mu się przykręcić albo zapomniał, co też się często zdarza, jak następny klient czeka z pilną robotą
MASATO Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 jak byś potrzebował to mam te aluminiową łapę do silnika poszło priv w tej sprawie
lutas Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 Dlatego teraz wszystko co tylko mogę - staram się robić w aucie sam. Przynajmniej mam pewność że jest należycie naprawione.
kalik Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Dlatego teraz wszystko co tylko mogę - staram się robić w aucie sam. Przynajmniej mam pewność że jest należycie naprawione. Zleciłem mechanikowi wymianę pompy wody przy zmianie rozrządu i po 2 latach okazało się, że na 99% pompa została stara, a nowa nóżek dostała
Rekomendowane odpowiedzi