Buuuuuuibek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Widziałem zdjęcia z allegro audi a4 po lifcie z różną kierownicą niż moja. czasami zastanawiam się czy jest oryginalna( nie patrzcie na porysowania skóry- poprzedni właściciel miał na palcach więcej obrączek i sygnetów niż nie jedna damulka. Link do foto: http://nodan2x.ovh.org/foto/audi/1.JPG czekam na wypowiedz kolegów
rafalekx Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 nodan o co Ci dokładnie chodzi? Ta kiera jest jak najbardziej OK były takie po lifcie, były też od Ski 3ramienne. poszukaj jest wiele tematów o tym.
audia4s4 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 normalna kiera po lifcie Dokładnie, a ty moze widziałes trojramienną S-line
SKIBA29 Opublikowano 18 Maja 2008 Opublikowano 18 Maja 2008 Witam. Mam taką samą kierownice tylko bez skóry, autko przed liftem '98. Zastanawiam sie czy czasami nie obszyć jej skóra.
Reggi Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Witam. Mam taką samą kierownice tylko bez skóry, autko przed liftem '98. Zastanawiam sie czy czasami nie obszyć jej skóra. Obszywaj ... u mnie była obszywana ..czarną,perforowaną ..fajna , miękka , wygodna :th:
lester0071 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 A gdzie można obszyć kierownice skórą mieszkam blisko zielonej gory !!?? Moze ktoś sie orietuje i powiedzcie czy trzeba sciągac kierownice ??
Rekomendowane odpowiedzi