wladi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Panowie czy ktoś ma możliwość rozkodować radio albo ma dojście w serwisie żeby otrzymać kod do radia? Odłączałem licznik i teraz radio się odstawiło a ja nie mam kodu:facepalm: na radiu też nic nie ma. Posiadam Concerta na płytki, ewentualnie co bym musiał podać żeby owy kod otrzymać-vin? Za każdą pomoc dziękuję z góry:hi:
wijar Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Hi, jeśli podeślesz czy też w inny sposób dostarczysz mi radio to Ci wyciągnę kod z niego. I nie daj się nabrać jak to niektórzy twierdzą "na jakieś wkładanie radia do lodówki na noc " coby kod wyłączyć ... Kilka radii z tego forum już odnalazło zagubiony kod Pozdrawiam
krzysaudi Opublikowano 1 Czerwca 2012 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Hej. Concert cd a a4 b6 to wdzięczne radyjko do rozkodowania Do zrobienia w czasie ok 20 minut ze złożeniem . Pozdrawiam. Krzysiek
wladi Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzięki Pany ale raczej chodziło mi o rozkodowanie na odległość ale trudno jak nie ma żadnego serwisanta:kwasny: może znajdę jakiegoś elektronika w swoich okolicach. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam:hi:
wijar Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 nic na odległość w nim nie zrobisz żadne wyliczanie kodu z seriala nie pomoże ... Pzdr.
krzysaudi Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Kalkulatorem windowsa to zrobisz A tak na poważnie - wylut pamięci odczyt tego co jest lub też nadanie nowego kodu !! Pozdrawiam. Krzysiek
Mati_23 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 na każdej giełdzie ci to zrobią za 40 zł wiem bo sam miałem ten problem ja to robiłem we wrocku
wladi Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki mistrzowie już mam namiar na magika od rozkodowania:hi:
ddam1987 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 witam wszystkich ! mam podobny problem w mojej a4 z 97 r. jest radio concert na kasety i psuje się potencjometr. Kręcąc gałką robi się bardzo cicho albo bardzo głośno. Mieliście takie problemy ? Niestety boję się wyciągać radio bo nie mam do niego kodu nigdzie ;/ Czy da się sciągnąć kod z radia np. przez diagnostykę VAG ? Dzięki za odpowiedzi
Tom A4 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 kolego niestety te radia maja wadliwy procesor ktory wysiada po ilus tam latach jedyne to wymiana procesora albo calego radia kodu Vagiem nie wyciagniesz
Mati_23 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 tak jak kolega napisał Vagiem nic nie osiągniesz, wyjmij radyjko bez odpinania kostek i obczaj czy nie ma gdzieś kodu na obudowie, ja w swojej A6 też miałem taki problem podgrzałem ten procesor opalarką i do dzisiaj działa ale nie we wszystkich przypadkach się to sprawdza niestety
ddam1987 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 dzięki wam koledzy ! Zrobię tak jak mówicie, postaram się delikatnie wyjąć radio i podgrzać procesor opalarką. Zobaczymy czy uda się, dam znać jak poszło
Mati_23 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 tylko uważaj bo ja jednego radyjka tak pozbyłem spaliłem wszystko hehe na spokojnie i na pewno wyjdzie przez jakiś czas znowu pochodzi
Mati_23 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 No to dawaj śmiało tylko na spokojnie z tą opalarką nie możesz przesadzić bo szlak trafi procesor
Rekomendowane odpowiedzi