Adri Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 B6 z 2002r posiadam potrójny wyświetlacz ale bez sterowania na manetce, na dole pokazuje mi ile kilometrów przejade jeszcze na paliwie i chciałbym to zmieni na chwilowe spalanie. Czy jest to wogule możliwe? a jeśli tak to jak? mam polski wag 4.9 da sie nim pozmieniać ustawienia licznika? Z góry dzieki za podpowiedzi.
spknet Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 kup manetkę koszt ok 100zł zakoduj i będziesz mógł przełączać
?uki1984 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Kupuj manetke i w dziale zrób to sam masz całą instrukcję razem z przekodowaniem przy pomocy VAGa:szukaj:
Adri Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 w pełnym fisie podobno jest czujnik płynu do spryskiwaczy a u mnie niema, więc to chyba nie jest aż tak proste?
marekg Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 jest proste. albo mostkujesz pierwszy pin kostki licznika do masy albo zakładasz czujnik poziomu. do ogarnięcia. ale wszystko już było na forum!!!
wrclaguna Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Cały temat http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-przelacznika-wycieraczek-i-odblokowanie-pelnego-fis-16394/index44.html
Rekomendowane odpowiedzi