michau Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, jak zdemontować dolną zewnętrzną uszczelkę drzwi w A4? Z jednej strony puścił mi zatrzask i chcę go wymienić a nie chcę czegoś urwać Z góry dziękuję za odpowiedz Pozdrawiam
spanky Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 musisz odkrecic srubke ktora jest na skrajnej stronie listwy [przy zawiasach-od wewnetrznej strony] a potem listwe wysuwasz i wymieniasz zaczepy ...
michau Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 moja śrubka się kręci :/ ma może ktoś pomysł na jej wyciągniecie? Kombinerki nie pomogły nie ma za bardzo jak podejść. Może ktoś fotkę zrobi śrubki u siebie i wstawi bo moja jest jakaś dziwna. Może ktoś ma zdjęcie listwy demontażu już?
spanky Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 moja śrubka się kręci :/ ma może ktoś pomysł na jej wyciągniecie? Kombinerki nie pomogły nie ma za bardzo jak podejść. Może ktoś fotkę zrobi śrubki u siebie i wstawi bo moja jest jakaś dziwna. Może ktoś ma zdjęcie listwy demontażu już? gdzies mam zdjecia bo kiedys u siebie wymienialem .... poszukam i jak znajde to wkleje wieczorkiem ...
Rekomendowane odpowiedzi