Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt ale była radośc z poprawiania czasów na torach, zmianie ustawień które coś dawały itp., dopracowywaniu jazdy ba zaoszczędzić następne sekundy:naughty: Tu na początku starałem się jeździć bez uszkodzeń ale jak potem raz udało sie staranować wszystkich i dzięki temu wygrać bez jakichkolwiek konsekwencji to zacząłem się nudzić przed tv:kwasny:

Opublikowano

PABLO, ale ja pisalem a propos GOLDa bez zadnego podtekstu.

Opublikowano

Szafa, to po prostu różne gry choć spod tego samego szyldu. Wszędzie w końcu wkrada się nuda i wrażenie "że to już było".

Opublikowano

szafa, to mozemy sie poscigac w FM4... ja jestem otwarty :)

Opublikowano
Szafa, to po prostu różne gry choć spod tego samego szyldu. Wszędzie w końcu wkrada się nuda i wrażenie "że to już było".

Reniu rozumie i jak komuś pasuje to spoko mi sie niestety bardzo szybko gra znudziła, a szkoda bo Pablo swoją recenzją mnie mocno zainteresował i spodziewałem sie gry na dłuższą rozgrywkę:wink:

szafa, to mozemy sie poscigac w FM4... ja jestem otwarty :)

Flyer jak tylko ogarne lt3,0 kupie golda i napewno w stosownym temacie będe szukać osób chętnych się pościgać:kox:

Wracając do horizona warto poświęcić chwile na niego a nóż komuś na dłużej przypadnie do gustu:naughty:

Opublikowano
PABLO, ale ja pisalem a propos GOLDa bez zadnego podtekstu.

Sorry ziom, źle zrozumiałem, myślałem że twierdzisz że nie dam rady się do was dołączyć :grin:

Szafa to coś szybko Ci się znudziła, ja co prawda nie dużo w nią grałem bo ostatnio nie mam czasu ale z 10h już przegrałem i jeszcze zwiedzam ten cały świat :grin:

A sądzę że jak dojdzie ściganie z punkty A do B w on line to już w ogóle będzie FUN :kox:

Opublikowano

Mi najbardziej pasują wyścigi A-B, nie lubię śmigania po okrążeniach.

Opublikowano
Mi najbardziej pasują wyścigi A-B, nie lubię śmigania po okrążeniach.

+1

W Forze 4 też jestem chętny pośmigać

Opublikowano

Dokladnie. W dodatku ten wyscig musi byc dluugi, a nie 3 minuty :)

... a w FM4 proponuje Norschleife :naughty:

Opublikowano

Ciekawe czy na multi da się ustawiać długość odcinka po całej mapie:kox:

Opublikowano

Jak ustawisz przeciwległe punkty na mapie to GPS poprowadzi Cię przez środek ;)

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ----------

Nic nie stoi na przeszkodzie by nie jechać zgodnie z GPS :naughty:

Opublikowano

Flynt pokonany, dziękuje dobranoc... Koniec ...

Szybko poszło :kwasny:

Opublikowano

I co koniec singla??

Opublikowano

I co koniec singla??

Tak... Można jeszcze dokończyć resztę tych wyścigów do których się nie podeszło i koniec :whistling:

Opublikowano

karwa , a ja kupiłem konsole i co jakiś czas wyskakuja trzy czerwone diodu, i z kodu wychodzi ze zimne luty pod GPU, a miała być sprawna, odpisałem typowi ze odsyłam, i ide chyba kupić nówkę slima, co by sie nie wkórwiać już:facepalm:

Opublikowano
karwa , a ja kupiłem konsole i co jakiś czas wyskakuja trzy czerwone diodu, i z kodu wychodzi ze zimne luty pod GPU, a miała być sprawna, odpisałem typowi ze odsyłam, i ide chyba kupić nówkę slima, co by sie nie wkórwiać już:facepalm:

:kwasny:

Odsyłaj od razu.

Opublikowano

muza zacna zwłaszcza 1 i 17 kawałek :naughty:

---------- Post dopisany at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ----------

juz siedzi u mnie w CD w A4

Opublikowano

U mnie skończenie wszystkiego na 1000G zajęło 22h. Szybko poszło... mam niedosyt że zbyt szybko. Ale gra jest dobra więc zostaje u mnie :whistling: