Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Czarna mamba A4 B6 gwint KW, 3SDM 4x9,5, bixy, kiera TT pikowana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
z tak skręconym tyłem da się jeździć :shock3:??

no na pewno nie da się tak jeździć... to tylko przymiarka bo w tamtym sezonie nie miałem gwintu...

temat opon 205/40 raczej nie do ogarnięcia zatem chyba wszystkie będą 215/40.. ale też dupsko zbite bo tył będzie bardziej naciągnięty... no chyba, że 215 na przodzie a tył 225 ?:whistling:

Krzychu zrob na przod 215/40, a na tyl 225/40. Zapomniales jak to u mnie wygladalo? Mi sie wydaje ze 225/40 na tyl jest naprawde spoko

Opublikowano
z tak skręconym tyłem da się jeździć :shock3:??

no na pewno nie da się tak jeździć... to tylko przymiarka bo w tamtym sezonie nie miałem gwintu...

temat opon 205/40 raczej nie do ogarnięcia zatem chyba wszystkie będą 215/40.. ale też dupsko zbite bo tył będzie bardziej naciągnięty... no chyba, że 215 na przodzie a tył 225 ?:whistling:

Krzychu zrob na przod 215/40, a na tyl 225/40. Zapomniales jak to u mnie wygladalo? Mi sie wydaje ze 225/40 na tyl jest naprawde spoko

Siwy a jakie TY na przodzie miałeś? też 225? wiesz zastanawiam się czy 225 u mnie na tyle nie będzie za szeroka.. mam gwint i chce go jak najniżej posadzić.. a zobacz jak wygląda przy 235

Opublikowano

tak, z przodu też miałem 225. Szkoda że sprzedałem koła to byś Sobie przymierzył. Jak będzie obcierać to zwiększysz negatyw i będzie git

Opublikowano

Powiem krótko :wink: pełen szacunek za to co zrobiłeś z brzydkiego kaczątka :wink: ostatnie zmiany powalają :naughty:

virus-kiera-koło-gwiny-ściema-gumy-listwy :kox: prowadzenia i wygląd auta robią duże wrażenieeeeeee :decayed:

Opublikowano
Powiem krótko :wink: pełen szacunek za to co zrobiłeś z brzydkiego kaczątka :wink: ostatnie zmiany powalają :naughty:

virus-kiera-koło-gwint-ściema-gumy-listwy :kox: prowadzenia i wygląd auta robią duże wrażenieeeeeee :decayed:

:wstydliwy: dziękuję Ci bardzo

Opublikowano

virus-kiera-koło-gwint-ściema-gumy-listwy :kox: prowadzenia i wygląd auta robią duże wrażenieeeeeee :decayed:

:wstydliwy: dziękuję Ci bardzo

za co :whistling:teraz tylko porządna sesja Cię czeka :naughty:
Opublikowano

musimy zrobic jakas wspolna sesje choc musze swoja podrobic zeby teraz jakos wygladala przy twojej :dziura:

Opublikowano
musimy zrobic jakas wspolna sesje choc musze swoja podrobic zeby teraz jakos wygladala przy twojej :dziura:
róbcie róbcie a ja popatrzę :decayed:

Fanta jakie dalsze zmiany ?

Opublikowano
róbcie róbcie a ja popatrzę :decayed:

Fanta jakie dalsze zmiany ?

teraz zbieram kaskę na Bixy, czarny sufit i RNS oraz pasuje wrzucić większe tarcze :wink: dobry plan?

Opublikowano

pewnie że tak tylko w odwrotnej kolejności :naughty:

Opublikowano

tak tak mówisz tu o zapewne o tarczach ? :decayed:

Opublikowano

Plany zacne :wink4:

Opublikowano

jest moc musza byc tarcze :naughty:

Opublikowano

Hamulce nie mają nic wspólnego z mocą. Czy masz 130ps czy 190ps auto możesz szybko jeździć, a to co jest seryjnie zamontowane czyt. 288 nie można nazwać hamulcami:facepalm:

Opublikowano
Hamulce nie mają nic wspólnego z mocą. Czy masz 130ps czy 190ps auto możesz szybko jeździć, a to co jest seryjnie zamontowane czyt. 288 nie można nazwać hamulcami:facepalm:

puma nawaliles sie czegos jak to nie ma nic wspolnego:facepalm:

Opublikowano

A co twoim nie umiesz jechać 160-180?

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ----------

Coś ci się poplątało :decayed:

Opublikowano

ale siedzi skubany :kox:

Opublikowano
A co twoim nie umiesz jechać 160-180?

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ----------

Coś ci się poplątało :decayed:

co?? Powiedz mi jedno po co w rs4 np masz takie ogromne hamulce dla picu?

Opublikowano

Ty nie rozumiesz albo nie chcesz rozumieć:facepalm: Oczywiście że auta sportowe mają większe hamulce i nie musisz mi zadawać takich pytań:doh:

Dążę do tego że nie ważne ile masz koni możesz szybko jechać. Różni się jedynie czas uzyskiwania prędkości.

A więc jak jesteś dalej zdania że tylko mocniejsze auta potrzebuję mocniejszych hebli to powodzenia:hi:

Opublikowano
Ty nie rozumiesz albo nie chcesz rozumieć:facepalm: Oczywiście że auta sportowe mają większe hamulce i nie musisz mi zadawać takich pytań:doh:

Dążę do tego że nie ważne ile masz koni możesz szybko jechać. Różni się jedynie czas uzyskiwania prędkości.

A więc jak jesteś dalej zdania że tylko mocniejsze auta potrzebuję mocniejszych hebli to powodzenia:hi:

puma :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: powiedz mi czy jak zrobisz program to nie lepiej miec duze heble?? To ty chyba cos nie rozumiesz o czym my mowimy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...