Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Proszę o zprawdzenie logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po prosze o sprawdzenie logow sielnik 1.8t AEB 99r mianowicie chodzi mi ze to auto nie ma mocy takiej jak miał jak ja kupiłem

Grupy: 003,020,031 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 001,002,031 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 031,033,034 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Grupy: 031,034,115 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Opublikowano

Coś Ci się dzieje z autem czy po prostu źle robiłeś te logi? Powinieneś na 3 biegu od około 1500 obr/min do 6200 obr/min jechać z nogą w podłodze a u Ciebie widać jakbyś odpuścił.

Opublikowano

na 100% masz AEB ???? bo chyba nie

sonde robi sie statycznie a nie dynamicznie

i zrób te logi po ludzku

Opublikowano

skoro jest grupa 115 to nie jest to AEB to jest chyba oczywiste :D

Opublikowano
  • Autor

Sory moja pomyłka ANB motor

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

i te logi sa zle zrobione ?

Opublikowano

własnie o tym pisze

to jest ANB albo APU

Opublikowano
  • Autor

To jest ANB na 100% co z tymi logami jest nie tak

Opublikowano

A robiłeś tak, 1500obr i but w podłogę? Wg tego masz patrząc na obroty but a potem odpuszczasz, potem znowu but. Jak je robiłeś?

Opublikowano
  • Autor

od 2 tysiecy do 6 but tak robiłem

Opublikowano
:doh: Dobra, widzę tylko nie zrobiłeś stop i dalej Ci się log robił :grin:
Opublikowano
  • Autor

no dokładnie tak nie zrobiłem stop a wiec uda sie cos opowiedziec o tych logach ?:)

---------- Post dopisany at 14:13 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ----------

Napisze ktos Po prosze o pomoc co i jak z tymi logami

Opublikowano

Wiesz co, ja fachowcem nie jestem ale właśnie robiłem u siebie i pytałem się Gregora, powiedział mi kilka rzeczy, wg Twoich logów na 2 i 3 cylindrze trochę Ci cofa zapłony, powinno być tak jak masz na 1 i 4 czyli same zera, jednak masz małe wartości to myślę że ok. Ja miałem wyższe i po wymianie świec poprawiło się. Przepływka ładnie daje. Masz 150KM czy więcej? Coś dłubane było w aucie? Resztę niech Ci fachowcy podpowiedzą. Coś Ci się dzieje że robiłeś logi?

Opublikowano
  • Autor

Robiłem logi bo wydaj mi sie ze jest słabe to 150 koni seria nic nie było robione .swiece mam do wymiany sa w czarnej sadzy i troszke od góry podlane oleje uszczelka do wymiany bedzie zrobione ... 2i3 cylider czyli świece ?

Opublikowano
  • Autor

no własnie nie idze fajnie :) zobaczymy po wymianie bo to tez spora sa na moc ? .. A tak to wszystko jest ok ?

Opublikowano

Co wiedziałem to Ci podpowiedziałem, na reszcie to się nie znam. Może masz jakąś nieszczelność w układzie i dlatego. Mi kolega podłączył powietrze sprężone pod turbo i sprawdził cały układ ale dokładnie nie odpowiem Ci co i jak :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no nie głupie z tym cisnieniem na turbo ale jak bym miał nie szczelnośc wyjdzie na logach tomasz dzieki za pare porad teraz tylko czekać moze jakis fachowiec pomoże

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nieszczelność nie wyjdzie Ci w logach, tylko i wyłącznie sprawdzając to mechanicznie :wink:

Opublikowano
  • Autor

okok to sie zrobi tak jak piszesz ale teraz niech sie ktos wypowie z tymi logami czy jest wszystko ok

---------- Post dopisany at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany at 16:23 ----------

Jest ktos w stanie napisac cos o tych logach

---------- Post dopisany 11-06-2012 at 16:10 ---------- Poprzedni post napisany 10-06-2012 at 18:59 ----------

Nikt nie powie o cochodzi z tymi logami czy wszystko jest ok czy nie ?

Opublikowano

Przepływka mierzy ok, cisnienie doładowania trzyma w miare chyba powinno wszystko grać.