mily Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam, Autko to Audi A6 C5 z 1997 roku w sedanie 1,9 AFN Sprzątałem autko i coś poruszyłem albo odłączyłem. Moduł poduszek wywala mi: 65535 - Internal Control Module Memory Error 00-10 - - - Intermittent 65535 - Internal Control Module Memory Error 00-10 - - - Intermittent 00594 - Airbag Igniter Circuits 44-10 - Short Circuit - Intermittent Gdzie szukać usterki?? Ogólnie czyściłem całe autko i wszystko miałem rozebrane więc nie mam pojęcia gdzie szukać usterki. ---------- Post dopisany 13-06-2012 at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany 10-06-2012 at 14:09 ---------- "I nastała niezręczna cisza"
jarek_ns Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kolego sprawdź połączenie kostek foteli. Bo pewnie miałeś je podpiete. Sent from my iPhone using Tapatalk
Góral.tz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 65535 jakaś plaga na te poduszki wtyczki w fotelach sprawdź jak kolega napisał jeśli wspomniany błąd się da wykasować to super jeśli nie trzeba przywrócić sterownik
mily Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nie mam poduszek w fotelach, mam tylko 2 poduchy w kierownicy i od strony pasażera. Może teraz się wyrwę przed szereg, ale jak przywrócić/zaprogramować sterownik??
jarek_ns Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 To co ty wyciągałeś z auta kierownicę do czyszczenia A na poważnie to da się skasować ten błąd?
Góral.tz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Nie mam poduszek w fotelach, mam tylko 2 poduchy w kierownicy i od strony pasażera. Może teraz się wyrwę przed szereg, ale jak przywrócić/zaprogramować sterownik?? jakimś programatorem lub restarterem ja mam taki i po odb2 działa super
jarek_ns Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tomek a VAG Comander może coś takiego zrobić? Znajomemu padła sterownik jak pożyczał prąd w zimie sąsiadowi i może dało by się go reanimować. Podrzuć jakiegoś linka do takiego programatora, chętnie poczytam o tym.
mily Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2012 To co ty wyciągałeś z auta kierownicę do czyszczenia A na poważnie to da się skasować ten błąd? Tak poważnie to nie mam pojęcia co jest przyczyną, ale stawiam na zbyt często odłączany i podłączany akumulator (czyściłem tam te kanały)
Góral.tz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 mam taki kabelek niestety nie produkowany już najczęściej takie błędy wywala właśnie podczas pożyczania, odpalania na słabym aku, linku niem mam bo ja kupiłem kabelek 4 lata temu do golfa rodziców ale mam go na chodzie i jak ktoś chętny to obecnie w wawie jestem mogę spróbować ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi