miro_x Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 mi pali po mieście jakieś 8-10 litrów. a miasto małe. także tragedii nie ma. Za krótka trasa żeby coś oceniać. Jakbyś miał fisa to po zerowaniu można taki test zrobić. A jeśli czytasz z ilości paliwa to musisz jakieś 100 km zrobić żeby to było miarodajne. A poza tym tak jak koledzy piszą zapnij vaga sprawdź temp i tam też podglądniesz spalanie.
RalphA4 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Moze termostat walniety, albo zmieniales opony na szersze ? tak jak koledzy radaza przejedź się w trase i sprawdź
donald162 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 to może ja się podepnę pod temat,zalałem swoją A4 B5 do samego pełna,zrobiłem 879km i zapaliła mi się rezerwa.Samochód pokonuje głównie małe odcinki.dom-praca-dom łącznie 30 km.To chyba spalanie jest w normie??
grzes1704 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 jak w miarę dynamicznie jeździsz to normalne . Zresztą zalej teraz do pełna i zobaczysz ile wyjdzie spalanie i wtedy można oceniać
Rekomendowane odpowiedzi