Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z temperaturą silnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi jak na blacie pokazywał 80 to na klimatroniku pokazywało 78, jak podniosło się na klimie do 80-81 to na zegarach 90, i ta wyzsza temp miałem na postoju a niższa podczas jady, po wymianie termostatu oto mam 92 na klimatroniku. Obstawiam walniety termostat

• 10 lat później...
Opublikowano

Witam, czy poradziliście sobie jakoś w tym temacie bo mam podobny problem. Autko bardzo długo się nagrzewa. Jak spadnie temperatura tak do 5 stopni to po przejechaniu 20 km ledwo 90 na blacie. Czytałem o tym trochę więc postanowiłem wymienić termostat, kupiłem niby oryginalny na allegro gościu sprzedawał. Zmieniłem i to samo na postoju to nie możliwością żeby osiągnął 90 a przy jeździe to musi sporo czasu minąć. Jak są wyższe temperatury na dworze to tak człowiek nie zwracał uwagi bo dosyć szybko 90bwskakuje i trzyma a jak niższe to jak wskoczy na 90 to jak się zatrzymam na parę minut to spada do 80 nawet jak są mrozy to 75. Pomoże ktoś w tym temacie???? 

Opublikowano

Trzeba porównać wskazania czujników g62 i g2. Może to nje termostat, a czujnik temp. 

Opublikowano

Kolego wczoraj wymieniłem czujnik g62 i dalej bez zmian. Mógłbyś podpowiedzieć jak zrobić to porównanie tych czujników i gdzie się znajduje ten czujnik g2??? 

Opublikowano

Vcds'em. 

Opublikowano
23 godziny temu, przem8 napisał(a):

Trzeba porównać wskazania czujników g62 i g2. Może to nje termostat, a czujnik temp. 

Kolego wczoraj wymieniłem czujnik g62 i dalej bez zmian. Mógłbyś podpowiedzieć jak zrobić to porównanie tych czujników i gdzie się znajduje ten czujnik g2???

Opublikowano

Napisałem, że vcdsem. W grupie silnik i instruments masz wskazania tych czujników. G62 i g2 to jeden zintegrowany czteropinowy czujnik.

Jeśli masz zegary jaeger to mogą byc uszkodzone i pokazują głupoty. 

Edytowane przez przem8