gawey Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Czesc wszytskim mam takie pytanko od czego moze drgac kierownica krotkie ruchy lewo prawo.......i skad pojawia sie wycie ok 80 km wzwyz ? ale to inny tema kolegi ps ile wytrzymuja lozyska z przodu
domjenick Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 wyważenie kół, pokrzywione felgi, luzy na wahaczach, choć przy luzach, były by słyszalne delikatne stuki
matyss___ Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 jak Ci wyje to łozysko....u mnie zaczynało wyc od ok 60km/h po rozebraniu łozyska sie rozsypały najczesciej drgania pojawiaja sie ok 80-120km/h ..i wystarczy wywazyć koła na nowo i jeździć , no chyba, że felga mocno dostała to wtedy prostowanie wachacze bardziej słychac podczas skrecania , ruszania i zmiany biegów
krzysztofquattro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Posprawdzaj dokładnie koła , a przede wszystkim opony pod względem ząbkowania , balonów i nierównego zdarcia.
gawey Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2012 a co ile sie srednio wymienia lozyska z przodu tzn ile wytrzymuja ? ---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ---------- a i jak te zabkowanie zobaczyc jak to wyglada
tomaszstn Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Łożyska pewnie z 200-300tk w zależności też od stylu jazdy. Opony sprawdzisz głaskając ręką po bieżniku w jedną i drugą stronę
krzysztofquattro Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Dokładnie kładziesz dłoń na całej szerokości bieżnika i jedziesz po obwodzie , ale szczerze mówiąc nie zawsze tak łatwo to stwierdzić. Myślę , że jak podjedziesz do wulkanizatora zrobi Ci oględziny kół dosłownie w cenie dobrego piwka
andrzej22 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wycie w okolicy kola przy predkosci ok. 60 - 80 km/h to lożysko zanika zwykle powyzej 90 km/h
Rekomendowane odpowiedzi