Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja ślicznotka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i przedstawiam moją ślicznotkę w kolorze pelican blue zakupioną we wrześniu 2007r.

Sprowadzona ze Szwajcarii, automat, klimatronic, podgrzewane fotele, elektryczne i podgrzewane lusterka,

elektryczne szyby przednie, fotele z podparciem bocznym i regulacją odcinka lędźwiowego, podłokietnik x 2,

kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach, nagłośnienie kompletne Alpine ze zmieniarką, zawieszenie 1BE.

Tak wtedy wyglądała, mój syn też :)

d6d1a23acd16cc16.jpg

[br]

0db2ce744fc239db.jpg

Dopisany: 14 Maj 2008, 20:05 _________________________________________________Szyby przyciemnił poprzedni właściciel, listwy chrom to też Jego sprawka - na razie nie ruszam.

Planuję zmienić :

- przednie lampy

- kierunkowskazy boczne

- końcówki wydechu

- grill na ładniejszy

- może felgi chociaż uważam, że rozmiar opony 195/65/15 na nasze drogi jest najbardziej odpowiedni.

Jak widzicie bez szaleństw, bo łatwo przesadzić :>

:a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Super kolorek :th: Bardzo ładny avancik, zmiany już widzę są i to na plus :wink4: Jeszcze tylko większe Alu (najlepiej 17''), piszesz, że alu 15'' i profil 65. Jak dla mnie to za duży ten profil a alu za małe. Jeśli już tak bardzo chcesz komfort to proponuję chociaż 16'' ale w jakimś godnym wzorze, np. takim jak ja mam :th: ten wzorek w 16'' felgach wygląda bardzo ładnie. Ogólnie super :cool:

Opublikowano

:th: zrób jeszcze fotki po modach ,a felgi to spokojnie 16 jak nie 17 ,ładny kolorek :)

Opublikowano
  • Autor

Na razie zmieniłem reflektory na FK, założyłem końcówki wydechu Ulter, boczne kierunki niebieskie.

Zrobiłem dziś kilka fotek i wrzucam. :hi:

a85a5fb33a562905.jpg7a29d4d123ae032c.jpg70239362d6581ee2.jpg[br]c824e43bff2fd0e4.jpg_________________________________________________1a704165af276034.jpg[br]Myślałem o czipie, ale z automatem to nie najlepszy pomysł. Następne będzie po prostu z większym silnikiem.

Opublikowano

fakt maciupkie :> te felgi trochę, przydałoby się co najmniej 16" +oponki 205/55/16 :th:

Opublikowano

ladny kolor .... dobre mody chociaz ja nie lubie gdy kierunkowskaz jest wiekszy od lampy ( przy dzielonych fk tak jest :/ )

ale caly efekt psuja felgi

ja bym tutaj jeszcze widzial chrom relingi i jakies ladne 17"

Opublikowano

no racja brakuje chromu na relingach... kolor :audi: zajefajny... :>..a moze jeszcze aluramki na zegray :cool:

Opublikowano
  • Autor

Czarny kolor mimo wszystko przeplata się, choćby na szybach i bocznych słupkach, jakoś nie mam przekonania do srebrnych relingów.[br]Dopisany: 15 Maj 2008, 16:25 _________________________________________________Może ktoś podpowie, gdzie niedrogo można kupić felunek 16 cali.[br]Dopisany: 15 Maj 2008, 16:40 _________________________________________________Powiedzcie, czy ma ktoś taki kolor jak mój? Wiem, że niedużo ich jest.

Opublikowano

W Kaliszu i okolicach jeszcze nie spotkalam sie z takim kolorkiem, predzej zolty albo zielone, moze gdzies w wiekszych miastach mozna spotkac taka Audiczke :cool:

Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie, napiszcie jakie opony macie na 17-tkach i jak na nich się Wam jeździ. :?:

Opublikowano

W Kaliszu i okolicach jeszcze nie spotkalam sie z takim kolorkiem, predzej zolty albo zielone, moze gdzies w wiekszych miastach mozna spotkac taka Audiczke :cool:

Tylko moja i była T-żółwia :decayed:

szybki34

Kolego ramki chromy masz oryginalnie ? Relingi polecam wypolerować ... ja jestem w trakcie polerki :naughty:

Zobaczysz efekt u mnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ramki nie są oryginały, takie były jak kupiłem. Efekt z relingami chętnie obejrzę. :th:

Opublikowano

bardzo sympatyczna lalunia ,tylko jak koledzy pisali juz zmien felusie na 16" lub 17".ogolnie rewela

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie, za Waszą poradą zmieniłem koła na 16-tki - oceniajcie.

5d3118bbf8845e5e.jpg[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 13:06 _________________________________________________9b0ead5346e1d5ca.jpg

Opublikowano

Bardzo ładne auto. Cieszę się, że nie przesadzasz z 'modyfikacjami' :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki.

Nie ma co przesadzać, bo można popsuć, a nasze audiki są ładne nawet bez upiększania.[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 14:29 _________________________________________________Nowa fotka - coś ciemna wyszła :)

7a1209c05aea435a.jpg[br]Dopisany: 29 Lipiec 2008, 12:39 _________________________________________________Radziliście założyć co najmniej 16-tki - założyłem, napiszcie co sądzicie.

Opublikowano

felgi 16" jakie wybrałes mi osobiscie średnio sie podobają :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za opinię - dla mnie są super, na pewno ładniejsze od ori pięcioramiennych.

Opublikowano

Kazdy ma swoj gust :good: Jak dla mnie piecioramienne ori to najładniejsze 16" i nie dlatego, ze jeszcze niedawno takie mialem, tylko pasują do B5 :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kazdy ma swoj gust :good: Jak dla mnie piecioramienne ori to najładniejsze 16" i nie dlatego, ze jeszcze niedawno takie mialem, tylko pasują do B5 :)

Na mój gust to tak nie jest, ale możesz tak uważać.[br]Dopisany: 21 Sierpień 2008, 15:15_________________________________________________Pod maską:

5a86406be1923e65.jpg