kuzarek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 witam! Ostatnio otworzyłem skrzynkę z bezpiecznikami i zauważyłem pewne braki w bezpiecznikach a mianowicie: nr 42 - dmuchawa powietrza wtórnego nr 41 - zespoł hydrauliczny urządzenia ABS nr 34,32,29 - sterowanie silnikiem nr 28 pompa paliwa nr 11 - urządzenie do regulacji prędkości czy to normalne czy może ktoś coś kombinował i przerabial, najbardziej niepokoi mnie brak bezpiecznika pompy! Zauważyłem że niektóre z gniezdek nie mają blaszek w środku. ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- brak jest jeszcze nr 16 - sterownik urządzenia ABS
bolo73 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nie przejmuj się, to normalne. 16, 41, 42 - stosowane tylko przy systemie ESP, pewnie nie masz, 29, 32, 34 - nie używane przy Twoim silniku, 28 - w AFN-ie nie ma dodatkowej pompy paliwa, 11 - tempomat - w niektórych silnikach benzynowych.
kuzarek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2012 Dzięki za odp. Uspokoiłeś mnie.
Rekomendowane odpowiedzi