Opublikowano 5 Maja 201610 l Autor Jak chcesz iść w zieleń to w takim razie cos takiego: Żona będzie zadowolona a Ty będziesz na czasie z oklejaniem Wysłane z iPhone ...muszę jej to pokazać.
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l Widzialem dziś na zywo. Bardzo ladne audi. Kola + zawias + wydech robią dobrą robotę. Nawet czyste było
Opublikowano 21 Czerwca 201610 l Autor Pół niedzieli czyściłem, ale i tak w poniedziałek nie ustrzegłem się deszczu
Opublikowano 25 Lipca 201610 l Jakbyś szukał dobrej oferty cenowej na oklejanie to dawaj znać - mam do wykorzystania pewna przysługę a sam nie mam co oklejać Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Sierpnia 20169 l Autor Kilka strzałów od fotografów z wakacji Ostatnio w końcu udało mi się pozbyć fizycznie EGR. Potem zamontuje kolektor z AWX, jak tylko dorobię flansze by połączyć to z przepustnicą/klapą gaszącą.
Opublikowano 31 Sierpnia 20169 l Jak Ty dojechałeś na ten zlot , ze nie ma żadnego owada na zderzaku. Edytowane 31 Sierpnia 20169 l przez marcinch001
Opublikowano 31 Sierpnia 20169 l Autor Sporo wosku, to się ślizgały tylko po nim I miałem farta, bo jakimś cudem mało tego akurat latało , więc na miejscu tylko kilka ruchów czyszczących. Edytowane 31 Sierpnia 20169 l przez MAT1000
Opublikowano 1 Września 20169 l Ostatnio w końcu udało mi się pozbyć fizycznie EGR. Potem zamontuje kolektor z AWX, jak tylko dorobię flansze by połączyć to z przepustnicą/klapą gaszącą. Flansze sam rzeźbiłeś czy kupiłeś gdzieś?
Opublikowano 1 Września 20169 l Bardzo fajnie zrobione autko widziałem na żywo Edytowane 1 Września 20169 l przez ?uki28.08
Opublikowano 1 Września 20169 l Autor Ostatnio w końcu udało mi się pozbyć fizycznie EGR. Potem zamontuje kolektor z AWX, jak tylko dorobię flansze by połączyć to z przepustnicą/klapą gaszącą. Flansze sam rzeźbiłeś czy kupiłeś gdzieś? Robiłem sam, długo szukałem i nie znalazłem by ktoś sprzedawał gotowe.
Opublikowano 1 Września 20169 l A DPFa też wyrzucałeś ? Bo już nie pamiętam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Września 20169 l Autor Na tłumikach z 2.7tdi nieznaczna, w środku dość cicho, trochę bardziej turbo gwizdało. Teraz mam tłumiki z S4 i jest różnica zauważalna. W środku głośniej z zewnątrz też trochę inna barwa dźwięku.
Opublikowano 2 Września 20169 l Miałem katalizator, ale już dawno pod autem idzie tylko rura To w 2017 przejdzie przeglad oficjalnie ? [emoji12][emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 Września 20169 l Autor A coś zmieniają? Maluch przechodzi oficjalnie to i audi też przejdzie w 2017