julo23 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, chce jechać do Zvolen z Zawiercia. Google pokazuje mi 3 możliwości. 1. Najktórsza na Bielsko, Żywiec i Korbielów do granicy. Namestovo, Ruzomberok, Bańska Bystrica, Zvolen 280km 2. Olkusz, Kraków obwodnicą, Myślenice, przejście w Chyżne, Trstena, Ruzomberok, Bańska Bystrica, Zvolen 300km 3. Bielsko, Żywiec, do granicy koło Zwardoń, Cadca, Martin, Bańska Bystrica, Zvolen 293km Którędy najlepiej jechać, chodzi mi bardziej o dobre drogi bo szkoda mi 18''-tek ale też o czas podróży. Ktoś mi jeszcze radził żeby jechać całkiem inaczej... Na cieszyn, kawałek Czechami i na Ziline i Rozemberok...
LubieTo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 najlepsza droga by byla cieszyn,brno,bratislawa,nitra 3/4 autostrady i walisz sobie po super drodze, po gorach nie ma co jechac bo droga kretna i sporo zwierzyny.
julo23 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 Przez Cieszyn pojechałem, 300km, zrobiłem w 4 godziny. Czyś ty chłopie ogłupiał ?? Z 300 km każesz mi robić 650km bo autostrada jest ? :grin::grin: :facepalm::facepalm: Przynajmniej wypróbowałem na serpentynach zawieche 1BE w zestawieniu z 225/40/18. Pięknie się trzyma. Nawet nie hamowałem w zakrętach.
Rekomendowane odpowiedzi