Opublikowano 24 Października 20169 l C) Ubiegając pytania daję odpowiedź: AUTOMATYCZNE ZAMYKANIE OKIEN GDY PADA DESZCZ ? w Audi tego nie ma , tylko VW Idzie to zrobić ale samym komputerem z interfejsem tego nie zrobisz ciekawe... Dotąd jedynie w VW dało się to zakodować. Podzielisz się?
Opublikowano 24 Października 20169 l Witam, Czy da się to zrobić z zielonego menu tak żeby to sobie załączyć na jesień i wyłączyć latem bez podłączania kompa :-) ? 21. TYLNE ŚWIATŁA WŁĄCZONE PRZY WŁĄCZONYCH PRZEDNICH DZIENNYCH. Daytime Running Lights via tail Light - ACTIVE BYTE 2 BIT 7
Opublikowano 24 Października 20169 l Poza dziwnymi przypadkami zmian regulacji prawnych w Polsce, takie użytkowanie DRL jest sprzeczne z kodeksem drogowym.
Opublikowano 24 Października 20169 l Poza dziwnymi przypadkami zmian regulacji prawnych w Polsce, takie użytkowanie DRL jest sprzeczne z kodeksem drogowym.Wrzuc paragraf na to o czym piszesz. Raczej mozna jezdzic caly rok na swiatlach takze tylnych nie tylko w trybie DRL... to w niczym nie przeszkadza nikomu Tapniete z SGS7
Opublikowano 24 Października 20169 l Przecież 99% aut w Polsce ma właczone przednie i tylne światła.Nie rozumiem jaki niby zakaz
Opublikowano 24 Października 20169 l Dz.U. 2015 poz. 305 1) powinny się automatycznie włączać, kiedy urządzenie włączające lub wyłączające silnik znajduje się w położeniu umożliwiającym pracę silnika,45) 2) powinny wyłączać się automatycznie po włączeniu przednich świateł mijania, drogowych lub przeciwmgłowych, z wyjątkiem sytuacji, gdy światła te wykorzystywane są do wysyłania przerywanych sygnałów świetlnych w krótkich odstępach czasu, 3) przednie, boczne (jeżeli występują) i tylne światła pozycyjne, światła obrysowe (jeżeli występują) oraz oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej nie włączają się jeżeli włączone są światła do jazdy dziennej4 ) Dotyczy to pojazdów rejestrowanych po raz pierwszy po 31 grudnia 2009 r. Edytowane 24 Października 20169 l przez komoornik
Opublikowano 24 Października 20169 l czy ktoś ma jakieś sugestie odnośnie punktów od A do E w moim wcześniejszym poście ? Dodam, że punkt 7 NIE DZIAŁA, nie wiem dlaczego,hamuje nawet z 80 km/h i nie mrugają stopy ani kierunki. Edytowane 24 Października 20169 l przez cooler100
Opublikowano 25 Października 20169 l musisz naprawdę dobrze przypier@@$ć hamulcem żeby zadziałało nie ty pierwszy o to pytasz;) Moim zdaniem troche za późno się to włącza, ale jednak się włącza.
Opublikowano 25 Października 20169 l dzięki za info myślę ,że dawałem ostro po hamulcach, ale moze trzeba mocniej a co odnośnie skali głośnośći radia na wyświetlaczu ? ktos coś ? Punkt D z poprzedniego mojego postu i jeszcze punkt A o zmianie standardowej głośności radia po jego włączeniu, czyli słuchalismy cicho a nastepnym razem radio włącza sie z ustawioną fabrycznie głośnocią, mimo zmiany jak w punkcie 14 poprzedniego postu nie ulega to zmianie. ktos wie jak to zmienić ?
Opublikowano 26 Października 20169 l Autor a co odnośnie skali głośnośći radia na wyświetlaczu ? Skala wystepuje tylko w POLIFT MMI 3G+
Opublikowano 27 Października 20169 l Dz.U. 2015 poz. 305 1) powinny się automatycznie włączać, kiedy urządzenie włączające lub wyłączające silnik znajduje się w położeniu umożliwiającym pracę silnika,45) 2) powinny wyłączać się automatycznie po włączeniu przednich świateł mijania, drogowych lub przeciwmgłowych, z wyjątkiem sytuacji, gdy światła te wykorzystywane są do wysyłania przerywanych sygnałów świetlnych w krótkich odstępach czasu, 3) przednie, boczne (jeżeli występują) i tylne światła pozycyjne, światła obrysowe (jeżeli występują) oraz oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej nie włączają się jeżeli włączone są światła do jazdy dziennej4 ) Dotyczy to pojazdów rejestrowanych po raz pierwszy po 31 grudnia 2009 r. no właśnie,jak to jest? mój wyjechał z salonu z zawsze włączonymi tylnymi ledami, a nie spotykam takich na ulicy po za volvo i dziś mercedesa A klasse...posted from my mobile
Opublikowano 28 Października 20169 l Dz.U. 2015 poz. 305 1) powinny się automatycznie włączać, kiedy urządzenie włączające lub wyłączające silnik znajduje się w położeniu umożliwiającym pracę silnika,45) 2) powinny wyłączać się automatycznie po włączeniu przednich świateł mijania, drogowych lub przeciwmgłowych, z wyjątkiem sytuacji, gdy światła te wykorzystywane są do wysyłania przerywanych sygnałów świetlnych w krótkich odstępach czasu, 3) przednie, boczne (jeżeli występują) i tylne światła pozycyjne, światła obrysowe (jeżeli występują) oraz oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej nie włączają się jeżeli włączone są światła do jazdy dziennej4 ) Dotyczy to pojazdów rejestrowanych po raz pierwszy po 31 grudnia 2009 r. i chyba jeszcze od któregos roku się skończyło rejestracji albo miało skończyć...? czy ktoś ma jakieś sugestie odnośnie punktów od A do E w moim wcześniejszym poście ? Dodam, że punkt 7 NIE DZIAŁA, nie wiem dlaczego,hamuje nawet z 80 km/h i nie mrugają stopy ani kierunki. tak jak chłopaki mówią u mnie nie działało do czasu jak raz mi wyjechał koles prosto pod koła..... ojj działa :D
Opublikowano 28 Października 20169 l a po czym (ze srodka samochodu) poznajecie ze dziala? no przeciez awaryjne sie włączaja...
Opublikowano 28 Października 20169 l Ok. Widziałem to w insignii i wydawało mi się ze migaly tylko stopy
Opublikowano 29 Października 20169 l Próbowałem ostatnio uruchomić LAP TIME + TEMP. OLEJU 17-Instruments ---> Coding 07 ---> Long Codng Helper ---> BYTE 1 Bit 3 zmiana z 0 na 1 Kodowanie przyjęte, a jednak nie pokazuje na fis. Czy ktoś pomoże ?
Opublikowano 29 Października 20169 l Próbowałem ostatnio uruchomić LAP TIME + TEMP. OLEJU 17-Instruments ---> Coding 07 ---> Long Codng Helper ---> BYTE 1 Bit 3 zmiana z 0 na 1 Kodowanie przyjęte, a jednak nie pokazuje na fis. Czy ktoś pomoże ? a manetką zmieniałeś opcje ?