Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Schemat Paska wielorowkowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy koledzy

w dniu wczorajszym zdemontowałem sprężarkę klimatyzacji, ściągnąłem pasek wielorowkowy a nie zrobiłem rysunku który pomógł by mi przy prawidłowym założeni. Byłem pewny ze znajdę taki schemat na naszym forum ale niestety nie znalazłem. Zwracam się z prośbom o udostępnienie takiego schematu dla silnika AVF przyda się mi i na pewno innym którym może się przytrafić taki amatorski błąd jak ja popełniłem lub tym co akurat pęknie pasek

Pozdrawiam

Opublikowano

Bolo73, kiedyś długo szukalem takiego schematu i nie mogłem znaleźć, a tu taki piękny rysuneczek:decayed: Może się jeszcze przydać.

Opublikowano

Sorki za OT.

Kolego tomas2012 popraw te błędy w pisowni zarówno w temacie ( pasek wielorowkowy a nie wielorofkowy) jak i samej treści pierwszego posta - zero zasad interpunkcji, sam bełkot. Nie dziwię się czemu nie zapamiętałeś jak był założony pasek skoro chlastasz takimi błędami:facepalm:

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ----------

Właśnie widzę że kolega- Wihajster - poprawił Ci nazwę tematu...

Opublikowano

Widzę że twoje zadanie panie karolasterka i sposób na zdobywanie tak dużej ilości postów to sprawdzanie ortografii :oklasky::oklasky:

Co mają błędy do zapamiętywania jak leży pasek :doh:

Rzadko na którym warsztacie mechanicy są po studiach zazwyczaj po zawodówce a nawet nie i co ich wiedza w ortografii itp ma do wykonywania pracy mechanika

Teraz przed wymiana rozrządu będę pytał na warsztacie czy znają zasady ortografii bo w ten sposób można sprawdzić czy dana osoba ma wiedzę na ten temat bo inaczej może zapomnieć jak pasek był prawidłowo i zacznie grzebać po forach nie daj borze napisze podst znajdzie się taki mądrala i się dowie tyle co o błędach ortograficznych.

Na przyszłość daruj sobie tego typu posty bo tylko zaśmiecają forum,

MIEJSCOWOŚĆ- JA WIEM GDZIE :-) czegos głupszego nie widziałem albo wstydzisz się że z zadupia pochodzisz gdzie ortografi sie nauczyłeś dziki której dorobiłeś się A4 z 95r sukces :oklasky::oklasky:

Opublikowano

Zauważ że nie jestem na tym forum od wczoraj i nie nabijam nigdzie żadnych postów- to raz, dwa - naucz się pisać poprawnie wtedy będzie łatwiej Ci pomóc. Po trzecie to Twój post jak i wątek zaśmieca w tej chwili forum - o schemacie paska wielorowkowego i nawet do silnika AVF jest już temat , wystarczy użyć szukajki, ale o czym my tu rozmawiamy - do szukajki trzeba wpisać poprawnie dane zagadnienie żeby cokolwiek znaleźć, a widzę że jest to dla Ciebie wielkim wyzwaniem:bag::polew:

I na koniec mądralo-sam nie podawaj miejscowości skąd pochodzisz, bo z taką znajomością ortografii i interpunkcji ośmieszasz siebie i szkoły które skończyłeś. To czym jeżdżę i z którego roku- to nie jest Twoja broszka łosiu, nie rozumiem czym tu mi chciałeś dociąć..... :bla:

Koniec :ot: bo dalsza konwersacja z taką osobą jak Ty nie jest na moim poziomie i nie zamierzam go obniżać.

Powodzenia w założeniu paska wielorowkowego:hi:

Opublikowano

ma ktos do AFN taki rysuneczek?:D chyba ze taki sam uklad jest