Dygu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 jak w temacie poszukuje kabla odpowiedzialnego za ten czujnik z pompki wychodza mi 3 kable, wiadomo plus i minus a trzeci to wlasnie kabel od czujnika, wie ktos w ktorej kostce w ecu go znajde chce go poprowadzic do fisa( kolor kabla brazowy z czerwonym paskiem) dzieki z gory za odp silnik ADR 1996r
kuba84 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 z tego co ja się orientuje to sygnał z tego czujnika nie idzie na ECU, idzie bezpośrednio na licznik
machina Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Z tego co wiem to czujnik jest oddzielnie w zbiorniczku zamontowany o ile występuję.
Dygu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2012 Z tego co wiem to czujnik jest oddzielnie w zbiorniczku zamontowany o ile występuję. zalezy czy zbiorniczek jest przedliftowy czy poliftowy... sa dwa rodzeaje czujnikow jeden oddzielnie a drugi w pompce ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- z tego co ja się orientuje to sygnał z tego czujnika nie idzie na ECU, idzie bezpośrednio na licznik chodzilo mi o skrzynke ecu
Rekomendowane odpowiedzi