Slawek84 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam Mam problem, mianowicie, nie działają mi czujniki we wszystkich 4 drzwiach, stało się to z jakieś 3 tygodnie temu, czujnik klapy działa. I co próbuje wejść to muszę się ścigać z alarmem żeby mi się znów nie uzbroił i nie zaczął wyć A głupio tak za każdym razem otwierać bagażnik:naughty: Sprawdziłem bezpieczniki i są dobre, jest jakiś przekaźnik lub inny gadżet który mógł się zwalić? Bo nie wierze że wszystkie 4 czujniki poszły na zieloną łąkę....
leoncjo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zacznij od alarmu, a konkretnie od miejsca jego wpięcia w instalację krańcówek drzwi, zapewne jest to gdzieś pod kierownicą, najprawdopodobniej ktoś się nie postarał i robiąc wcinkę niestarannie wszystko poskładał do kupy.
Slawek84 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2012 i po 4 latach wyszedł bubel, nie ma żadnego przekaźnika czy innej pierdołki co mogła paść?
leoncjo Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Poczytaj ten post: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-podlaczenie-sterownika-centralnego-zamka-opis-zdjecia-54846/ będziesz mniej więcej wiedział gdzie szukać, u Ciebie to może być np urwany kabelek, czy spalona dioda separująca krańcówki od alarmu. Tak na odległość jest ciężko cokolwiek dokładniej powiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi