Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Nie skrapla się.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Witajcie. Samochód mam od ponad 2 lat i cały czas jest tak samo. Klima jest sprawna chłodzi i grzeje klimatronik nie pokazuje żadnych błędów VAG też not found a jednak wydaje mi się że z klimy powinna kapać skroplona woda a tu nic ani kropelki ani w środku ani na zewnątrz. Wcześniej miałem Mondeo i z niego kapało jak z zarzynanej świnki tata ma C-maxa i też kapie, a w Audi nic suchy??? Gdzie szukać przyczyny którędy powinna skraplać się woda. Może jest zapchany ten odpływ chętnie go przepcham ale gdzie go szukać.

Opublikowano
Dzień dobry. Witajcie. Samochód mam od ponad 2 lat i cały czas jest tak samo. Klima jest sprawna chłodzi i grzeje klimatronik nie pokazuje żadnych błędów VAG też not found a jednak wydaje mi się że z klimy powinna kapać skroplona woda a tu nic ani kropelki ani w środku ani na zewnątrz. Wcześniej miałem Mondeo i z niego kapało jak z zarzynanej świnki tata ma C-maxa i też kapie, a w Audi nic suchy??? Gdzie szukać przyczyny którędy powinna skraplać się woda. Może jest zapchany ten odpływ chętnie go przepcham ale gdzie go szukać.

Jakbyś jeszcze napisał jakie auto... W B5 spust jest nad osłoną termiczną w okolicy katalizatora :hi:

Opublikowano

Sprawdzałeś czy dywaniki nie są mokre? Jeżeli klima jest sprawna i nie ma wypływu wody na zewnątrz to może zbierać sie pod dywanikami.

Opublikowano

Witajcie. Po trasie do Zakopanego zauważyłem, że z samochodu dosłownie leci prawie jak z węża ogrodowego wszystko jest OK jeżeli chodzi o mój profil to nie wiem co się stało miałem uzupełniony nawet miałem emotkę. Pozdrawiam.

Opublikowano

no to przez to ze forum bylo przeniesione trzeba jeszcze raz uzupelnic. no jesli juz wporzo to dobrze bo inaczej moglo by ci samochod zalewac co nie jest fajne. teraz jak te upaly sa to u mnie z aeb leje sie jak cholera ostatnio myslalem ze juz mi jakis waz poszedl bo normalnie jak ze szlałfiaka lecialo. ale to tylko ze skraplacza. wyglada to na kostce jak by sie samochod z sikal ;p