cherry24 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dzień dobry. Witajcie. Samochód mam od ponad 2 lat i cały czas jest tak samo. Klima jest sprawna chłodzi i grzeje klimatronik nie pokazuje żadnych błędów VAG też not found a jednak wydaje mi się że z klimy powinna kapać skroplona woda a tu nic ani kropelki ani w środku ani na zewnątrz. Wcześniej miałem Mondeo i z niego kapało jak z zarzynanej świnki tata ma C-maxa i też kapie, a w Audi nic suchy??? Gdzie szukać przyczyny którędy powinna skraplać się woda. Może jest zapchany ten odpływ chętnie go przepcham ale gdzie go szukać.
yamahayzfr13 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kapać powinna na 100% ale skąd dokładnie kapie to nie wiem..
sokal Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dzień dobry. Witajcie. Samochód mam od ponad 2 lat i cały czas jest tak samo. Klima jest sprawna chłodzi i grzeje klimatronik nie pokazuje żadnych błędów VAG też not found a jednak wydaje mi się że z klimy powinna kapać skroplona woda a tu nic ani kropelki ani w środku ani na zewnątrz. Wcześniej miałem Mondeo i z niego kapało jak z zarzynanej świnki tata ma C-maxa i też kapie, a w Audi nic suchy??? Gdzie szukać przyczyny którędy powinna skraplać się woda. Może jest zapchany ten odpływ chętnie go przepcham ale gdzie go szukać. Jakbyś jeszcze napisał jakie auto... W B5 spust jest nad osłoną termiczną w okolicy katalizatora
rikardo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Sprawdzałeś czy dywaniki nie są mokre? Jeżeli klima jest sprawna i nie ma wypływu wody na zewnątrz to może zbierać sie pod dywanikami.
cherry24 Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Opublikowano 8 Lipca 2012 Witajcie. Po trasie do Zakopanego zauważyłem, że z samochodu dosłownie leci prawie jak z węża ogrodowego wszystko jest OK jeżeli chodzi o mój profil to nie wiem co się stało miałem uzupełniony nawet miałem emotkę. Pozdrawiam.
Magicbattle Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 no to przez to ze forum bylo przeniesione trzeba jeszcze raz uzupelnic. no jesli juz wporzo to dobrze bo inaczej moglo by ci samochod zalewac co nie jest fajne. teraz jak te upaly sa to u mnie z aeb leje sie jak cholera ostatnio myslalem ze juz mi jakis waz poszedl bo normalnie jak ze szlałfiaka lecialo. ale to tylko ze skraplacza. wyglada to na kostce jak by sie samochod z sikal ;p
Rekomendowane odpowiedzi