rastaman Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Mam takie pytanko jak jest polaczony zwykly orginalny system audio w moim avancie , pytam bo wydaje mi sie ze tyl gra troszke ciszej i jakos mniej jakosciowo. Czy przod jest na wzmacniaczu a tył nie ? Radio chours kaseta z podlaczeniem zmieniarki wiec chyba chours II , tyl ori sub i wzmak.
mischa Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Miałem zwykły (nie BOSE) system audio i radio Chorus. Wygląda to tak, że przednie głośniki napędza wzmacniacz z radia, co do tyłu to na subwooferze jest wzmacniacz, który oprócz suba napędza tylne głośniki. A do niego dochodzi sygnał m.cz. z radia (nie wzmocniony).
rastaman Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Ok wielkie dzieki za odp. w sumie to i ma sens tyl sciszony specjalnie bo jednak scena muzyczna przednia jest wazniejsza. A czy hertze 165 wejda mi w przednie drzwi bez zadnych przerobek??
P-U-M-A Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Tył wcale nie jest ściszony. Wzmacniacz w bagażniku dysponuje chyba nawet większą mocą niż ten w radiu.
Stichy Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Przednie glosniki podlaczone sa bezposrednio z radia a tyl idzie przez wzmacniacz w bagazniku - tam szukaj problemu
jarek_ns Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ten system jest tak zaprojektowany że dźwięk słychać z przodu i to jest poprawne podejście do tematu. Jak ktoś chce mieć inaczej to zostaje mu regulacja przód tył lub zmiana radia i instalacji, tak żeby ominąć wzmacniacz.
Rekomendowane odpowiedzi