zyga100 Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam Mam zamiar zmienić tarcze przednie w aucie, problem w tym, że nie wiem jakie tam są, podobno są dwa rodzaje jeżeli chodzi o średnicę i grubośc. Wiem że są wentylowane, wie może ktoś jakie tam są dodam że auto to AFN 1.9 tdi 1998 rok z góry dzięki pozdro
johnnythebest Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Że się podłączę Jakie tarcze i klocki na tył polecacie, TRW czy ATE, chyba że inne??
Dev Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 podobno są dwa rodzaje jeżeli chodzi o średnicę i grubośc. w AFN-ie od poczatku do konca produkcji był tylko jeden rodzaj tarcz 288/25/46.5mm tutaj masz link do gościa, ma to co potrzebujesz: TARCZE+KLOCKI FERODO VW PASSAT 97> ,AUDI A4, A6 (2431599520) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- Że się podłączę Jakie tarcze i klocki na tył polecacie, TRW czy ATE, chyba że inne?? jw.
johnnythebest Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 a jak jest z jakością FERODO? Ta sama półka co TRW czy ATE??
Dev Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 :facepalm::facepalm::facepalm: prosze Cie, czy nie ma innych firm jak Ate czy TRW ???? jakbym napisał cokolwiek to i tak bys zadał to pytanie wiec nie pytaj i zakłądaj co chcesz
johnnythebest Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 :facepalm::facepalm::facepalm:prosze Cie, czy nie ma innych firm jak Ate czy TRW ???? jakbym napisał cokolwiek to i tak bys zadał to pytanie wiec nie pytaj i zakłądaj co chcesz Pewnie zebym zapytał, po to jest forum aby pytać i czegoś się dowiedzieć, gdybym był oblatany w tym temacie to nie drążył bym go
danielom Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Ferodo fest pyla a u mnie po rozgrzaniu troche popiskuja. Za to sila jest jak jest potrzebna, nawet po mocnym nagrzaniu tarcz.
marewel Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 2 x Tarcze + klocki Jurid A4 Passat B5 288 komplet (2440893115) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Rekomendowane odpowiedzi