Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Nawigacja za trzy stówy czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie po co wam nawigacja te wszystkie nawigacje kłamia :thumbdown:.Atlas samochodowy to podstawa i troche rozeznania w terenie a nie sluchanie glupich komunikatow elektronicznej zabawki. :hi:

powiedział co wiedział :polew:

powiem ci jedno jezdze duzo bo w miesiacu robie od 13-15 tys km i nie uzywam tego wynalazku a widze ludzi ktorzy tego uzywaja i nie wiedza gdzie maja sie podziac na drodze czy skrecic juz czy moze kawalek dalej i nie wyskakuj mi tu z takimi tekstami bo wiem co mowie i kazdy zawodowy kierowca to potwierdzi :hi:

Opublikowano

ja tez jezdze z atlasem czy to sam czy z tata nie ma to jak mapa na papierku albo poprostu sie spytac przechodnia albo jak ja na CB ale zadko to robie bo czasem tez w bład wprowadza

Opublikowano

ale niektórzy bzdury gadają... nawigacje typu Manta Akira za ok 300 zł opłaca się kupywać !! odblokowujesz do Windowsa i wrzucasz co chcesz... nie jest to takie trudne

pół godzinki lekturki tego forum http://www.my-navia.pl/

i masz w swojej navi co chcesz... nie ma sensu wydawać większą kase jak się nie używa takiego sprzętu zawodowo...

Opublikowano

właśnie leży u mnie na stole tel Lark 35.0. Kumpel dał mi sprzęcik, żeby mu wrzucić sensowną mapę. Na początku myślałem, ze to wielkie g. z biedronki za 300zł.... Myliłem się - na forach zbiera dobre opinie, ma wręcz zaje***tą czułość gps- wszędzie git sygnał, 1gb wbudowanej pamięci, banalną obsługę i beznadziejną mapę w standardzie - wrzucasz AM 5 i śmiga aż miło!!

potwierdzam...zrobiłem już wiele takich... nic lepszego za 300zł nie dostaniecie - a nawet poniżej tysiąca... te sprzęty nie dość że (niektóre) mają super kontrast i wręcz niespotykaną czułość GPS (zimny start w 20 sekund) to jeszcze mapy super... (mowa o automapie oczywiście)

jak ktoś chce być legalny to 300zł gps + 300zł automapa i nie ma nic lepszego... a pirat skończy na 300zł.

czy wgrac AM mozna bez problemu do lark 35.0 czy trzeba go najpierw odblokowac ?

w przypadku LARK'a to nawet nie można mówić o odblokowaniu... zmienia się po prostu ścieżkę do pliku (podajesz do automapa.exe) i jak klikniesz w menu ikonkę "NAWIGACJA" to zamiast MapyMap uruchamia się automapa... cała filozofia :polew:

Opublikowano

wszystkiego o nawigacji dowiesz sie tu: http://www.my-navia.pl/

Ja mam larka 35.3. Jest super. wgrałem AM503 ,fotoradary , suszarki i na dodatek obsługuje karty SD 4 GB!

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj kupilem ten badziew ... jak narazie jestem mile zaskoczony .... :evil:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

A co koledzy myślą o Lark FreeBird 35.6 bo mam okazje to dostać jako prezent i nie wiem czy zostawić cze od razu sprzedać albo dać komuś innemu

Opublikowano

ja kupilem navi za 300 zl ale Mio Moov 200 PL i kolega wgrał mi Automape i smiga lux jak narazie, jestem zadowolony, szybko sie uruchamia i jeszcze nie wyprowadzila mnie nigdzie w slepe pole :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja znowu śmigam na tomtomie one xl teraz poszła aktualizacja softu i mapy to mam i zmianę pasa ruchu oraz IQ Routes i powiem tak tutaj w UK i w europie śmiga rewelacja w PL są lepsze mapy chociaż teraz spokojnie się jeździ wszędzie :) Nawigacja ma pomóc w wytyczeniu trasy ja zawsze sprawdzam i się upewniam jaką trasę mi zapodała :rolleyes:

:hi: :hi:

Opublikowano

Na dzisiaj za 300 PLN proponuje LARKa 43.1

Opublikowano

Ja proponuje potestować zamiast Auto Mapy program IGO8 ma bardzo dobre mapy i fajny interfejs jak dla mnie dużo razy okazał sie lepszy od AM

Opublikowano

Ja ostatnio byłem miło zaskoczony nową wersją mapą MapaMap

• 3 lata później...
Opublikowano

Panowie czy taka navi da rade:

Od 199 zł: nawigacja MediaTek z 4 GB pamięci,

Specyfikacja:

- CPU: MediaTek MT3351 533MHz

- RAM: 128MB

- rozmiar ekranu: 4,3”, 5”, 7”

- typ ekranu: dotykowy oporowy

- rozdzielczość: 800x480

- slot kart SD: microSD

- nadajnik FM transmiter FM (76-108Mhz)

- Pojemność dysku wewnętrznego 4GB

- USB: USB klient 2.0/gniazdo miniUSB\

- moduł GPS SIRF STAR IV GPS Receiver

- Wymiary urządzenia: 186x115x13 mm

- W zestawie: nawigacja GPS – kabel USB – ładowarka domowa – ładowarka samochodowa – uchwyt do szyb – uchwyt do urządzenia – słuchawki – opakowanie

- zainstalowany system operacyjny Windows CE 5.0

- odtwarzane pliki ASF, AVI, MP4, WMV, MPEG, 3GP, WMA9, MP3

- WAV, JPG, GIF, BMP, PNG

Opublikowano

Oczywiście, dlaczego miałaby nie dać rady. Osobiście mam Larka i mogę polecić.

Opublikowano

ja posiadałem kilka Lark'ów i naprawde fajne nawigacje.... lecz jakiś czas temu zakupiłem sobie navi SmartGPS SmartGPS SG 660 w Euro RTV AGD zapłaciłem żeby was nie skłamać 170 zł... wrzucam systematycznie co nowszą AutoMape i sprawdza się to idealnie.... super alternatywa do droższych nawigacji