mnetzimny Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam Wypada mi w Audi wymienić rozrząd bo już nabite 70 tyś km . a auto z zagranicy . Mam pytanie czy do silnika AHH jest taki sam pasek oraz rolki jak do 1Z czy AFN . Bo coś w katalogu Inter Cars inaczej piszą a na np. Allegro że niby ten sam jest rozrząd . Pasek klimy oraz alternatora też powinno się wymieniać przy okazji ??
OLIVER Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 coś jest chyba nie taki sam bo nie występuje wraz z AFN-m <br /><br />
HeresR32 Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 paski tez wymien nie duzy koszt a warto zrobic, masz numer z etki to wpis go w carsie i po sprawie albo popatrz na zakladki tam sa numery
mnetzimny Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Dzięki za odzew , prosił bym jeszcze o wypowiedź kogoś kto ma 1.9 TDI 90 koni silnik AHH . Wklejam linki z allegro ROZRZĄD KPL VW GOLF PASSAT B5 AUDI A4 A6 1.9 TDI (2464835159) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ROZRZAD PASSAT B5 GOLF AUDI A4 A6 1.9 TDI AFN AHU (2399417776) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeden ma w opisie że pasuje do AHH a drugi że nie pasuje .
krzysztofquattro Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Kolego może przesadzam , ale ja nie brał bym takich rzeczy z allegro. Jest cała masa sklepów z częściami. Na allegro to można sobie kupić felgi , koła , sprzęt grający ... ale nie ryzykowałbym rozrządu. Zbyt droga sprawa w naprawie jeśli ktoś sprzeda Ci "contitexa" zamiast CONTITECHA i po paru tysiącach silnik zrobi papa. Sory za osobiste wycieczki i bezawaryjności życzę
marewel Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Do AHH jest inny pasek i rolka jak jesteś zainteresowany to proszę o PW mam w dobrej ceni taki zestaw.
Rekomendowane odpowiedzi