Opublikowano 5 Lutego 201313 l Ucho!!!! graty RNS-E`a A nawiązując, że kobita tak do Ciebie mówi, to Ameryki nie odkryła.... przeciaż to było wiadomo od dawna Pozdro Usziku
Opublikowano 15 Lutego 201313 l dobra sztuka, dużo tych modów jak na 3 strony tematu i wszystkie na plus. Twój przykład chyba przekonał mnie do przjeścia na biksenon kupiony czy rezany u Qwertego ?
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Autor Trzy w jednym 1.tapicerki drzwi sline speed/bose od kolegi Wojtek_A4 2. bose 3. przełączniki trafiły w końcu do auta
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Kurde nie widzą mi się te przełączniki w chromie. Nie pasuje mi to za bardzo. Reszta na plus:wink:
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Autor Kurde nie widzą mi się te przełączniki w chromie. Nie pasuje mi to za bardzo. Reszta na plus:wink: Mnie się podoba. roboty w h... z nimi, a efekt kwestia gustu mi się podoba,ale już bym się nie brał za to bo zamiana nie jest do końca P&P
Opublikowano 17 Lutego 201313 l a mi się podoba, fajnie się to komponuje ,też bedę takie u siebie robił
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Autor Ucho, w weekend wyrezałeś coś znowu???? brak inspiracji w tym tygodnie na przyszły tydzień może za radio się w końcu zabiorę jak garaż załatwię
Opublikowano 26 Lutego 201313 l jak będzie ciepło w weekend to będę mył auta na dworze więc może mogłbyś wpaść ?? ew piątek rano jak urlop załatwię??? Ps. Ino garaż mam trochę zawalony i ałdi się raczej kiepsko będzie zmieścić.... dzwoń jakby co w czwrtek po południu, to powspominamy te hektolitry wódki wywalonej przy piecyku w garage
Opublikowano 9 Marca 201313 l ucho, a co to??? sorki za laickie pytanie... oczywiście wygląda na ciekawy mod skoro się chwalisz:)
Opublikowano 17 Marca 201313 l Autor Azik jest to wejście aux http://a4-klub.pl/index.php?/topic/130457-all-b6b7-wejscie-aux-dla-rns-e/?hl=%2Bwejscie+%2Baux+%2Bdla+%2BrnsRanne sprawdzenie serducha i tu niestety nie ma się czym chwalić ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 00:10 ----------Na otarcie łez po hamowni tylko kodowanie zostało zrobić żeby wszystko fungowało Edytowane 8 Grudnia 201411 l przez ucho.77