Opublikowano 21 Marca 201313 l Navi zaebista sprawa tym bardziej jak działa... U mnie muszę laser ogarnąć! Gratki moda! ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Aaaa... i pamiętaj. Nic więcej już nie rób! Nie wierzę!
Opublikowano 21 Marca 201313 l Autor Aaaa... i pamiętaj. Nic więcej już nie rób! Nie wierzę! JA też nie wierzę ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- no nareszcie navi na pokładzie od razu lepiej to wygląda panie to wszystko twoja wina
Opublikowano 21 Marca 201313 l Aaaa... i pamiętaj. Nic więcej już nie rób! Nie wierzę! JA też nie wierzę ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- no nareszcie navi na pokładzie od razu lepiej to wygląda panie to wszystko twoja wina moja? no co ty gadasz, niby dlaczego?
Opublikowano 21 Marca 201313 l Autor Aaaa... i pamiętaj. Nic więcej już nie rób! Nie wierzę! JA też nie wierzę ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- no nareszcie navi na pokładzie od razu lepiej to wygląda panie to wszystko twoja wina moja? no co ty gadasz, niby dlaczego? 08-12-2012, 17:07 #21 pajda no no ładna sztuka, RNS-A wkładaj Odpowiedz Odpowiedz z cytatem
Opublikowano 21 Marca 201313 l Autor cytując Zamieszczone przez akjam Aaaa... i pamiętaj. Nic więcej już nie rób! Nic więcej nie robię :grin:
Opublikowano 21 Marca 201313 l cytując http://a4-klub.pl/images/misc/quote_icon.png Zamieszczone przez akjam http://a4-klub.pl/images/buttons/viewpost-right.png Aaaa... i pamiętaj. Nic więcej już nie rób! Nic więcej nie robię :grin: nic wiecej nie robi ale do świąt , a po świetach nowe mody no rns-e to podstawa w aucie, a nie tam jakiś śmieszny concert no fis w kolor - to by było to + blutek jak już jest rns żeby była ładna kompozycja
Opublikowano 22 Marca 201313 l no powiem ci kolego ze ladnie teraz to wyglada RNS-E to piekna sprawa rezaj jeszcze do tego BT i SDS co za tym idzie kiera multi przyciski szyb mnie sie nie podobaja i ten wlacznik swiatel tak sobie ale to Tobie ma sie podobac wejscie aux modzik w sumie fajny ale tak naprawde ile bedziesz go uzywac? mnie tam dwa sloty kart pamieci starczaj, lepiej za to podlaczyc tv tuneri kamerke cofania modul DRL piekny no i te bixy
Opublikowano 25 Marca 201313 l Autor kierownica z MF jest, blut będzie kamerka może w dalekiej przyszłości AUX się przyda ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- takie tam z weekendu w BT
Opublikowano 27 Marca 201313 l Autor umyj brudasa ty się nie czepiaj ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- quwa a miałem nic nie robić i aux zakodowany Turzol dzięki za kompa i pomoc
Opublikowano 28 Marca 201313 l jaki z ciebie jest rezacz a miało do świąt nic nie byc - nie wtrzynał ciśnienia a tu proszę jednak mgiełka się szykuje - nówki z ASO ??
Opublikowano 28 Marca 201313 l Ciekawe ile jeszcze razy w tym miesiącu dopadnie cie amnezja Pajda mgiełka już się na szybie rozmazuje
Opublikowano 28 Marca 201313 l A nie mówiłem... Miałem to nagrać jak Ucho mówi... "Już nic nie robię!" Powtórzył dwa razy! Mam świadka!
Opublikowano 28 Marca 201313 l Autor :whistling:amnezja to dobra horoba muszę prześledzić Twój i Akjama wątek żeby mieć nathnienie na nowe mody:wink: ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- A nie mówiłem... Miałem to nagrać jak Ucho mówi... "Już nic nie robię!" Powtórzył dwa razy! Mam świadka! amnezja