longinus Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Witam! Oto moje toczydełko (2,5 TDI 180KM QUATTRO)... Z ciekawszych rzeczy: - ori xenon - grzane zydelki - dwu strefowy klimatronik - zawieszenie s-line - kierownica s-line - aluminiowe listwy fishscale - pełna elektryka - pełen pakiet oświetlenie Zmiany: * zderzak tylni na dwie końcówki (proste po 100mm każda) * grill przedni s4 * wymienione żarniki na 6k * założone hidy 6k do lamp przecimgielnych * założone dystanse 20mm przód i 23mm tył Wreszcie znalazłem chwilkę czasu na umycie autka i zrobienie kilku fotek. Mam nadzieję że się Wam spodobają...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Fajny sedan :evil: kurna muszę dorwać taką dokładkę
Cuber Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 No teraz to sie prezentuje , wywal ten chrom w zderzaku na dole bo jest Dystanse dają rade :th:
hornet Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Ładny sedanik. Może jakieś wnętrze wrzucisz
Wąski Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Piękny sedanik :th: ,super dokładka robi swoje ,felgi,kolorek, jeszcze szybki :th: i jaki otoczenie :gwizdanie:
Mad_MAX Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Nooo Longi naprawde fajnie wyglada I kurcze nawet te felgi ladnie wygladaja
sokolnh Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 ładnie sie prezentuje :th: założyłes juz 6k ?
hornet Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Zapomniałem napisać żebyś tablice zakrył Szkoda kusić ludzi bo ładny sedanik
longinus Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Opublikowano 20 Maja 2008 Masz rację... Mój błąd - ale już naprawiony :> Tak. Żarniki 6k założone. Dają radę Podobnie jak hidy w przeciwmgielnych Przy okazji zrobiłem małe rezanko prawej lampy - na razie nie paruje :th: zobaczymy jak długo....
Wąski Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 kolega nic się nie chwali o hidach ,pozostaje jeszcze na długich założyć :gwizdanie: efekt mega :th:
longinus Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Opublikowano 20 Maja 2008 kolega nic się nie chwali o hidach ,pozostaje jeszcze na długich założyć :gwizdanie: efekt mega :th: jak?????????????????? przecież żarnik się rozgrzewa...
Rekomendowane odpowiedzi