skrab Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam przedstawiam nowy nabytek BMW E90 tak jak przyprowadziłem 100% bezwypadkowa 180tys przelotu z książką bez pdf-a wyposażenie Duża NAWIGACJA PROFESSIONAL dvd Skrzynia manualna 6-biegowa Sportowa trójramienna multimedialna kierownica skórzana ABS DTC ( kontrola trakcji, antypoślizg ) 8x AIRBAG ( poduszki powietrzne ) Funkcja poleceń głosowych Komputer pokładowy i-Drive Zadbana tapicerka Podłokietnik przód i tył Klimatronik 2-strefowy 4x elektrycznie sterowane szyby Elektrycznie regulowane lusterka + podgrzewanie Podgrzewana szyba tylna Relingi dachowe Centralny zamek z pilota Fabryczny autoalarm immobilizer Wspomaganie kierownicy Przyciemniane delikatnie szyby Telefon pokładowy, wejście AUX Halogeny Tempomat Pakiet wewnętrzny LED Sensor DESZCZU + ZMIERZCHU Aluminiowe srebrne wstawki Klimatyzowany schowek Chyba wszystko wymieniłem ale na żywo wygląda 100x lepiej a jak się jeździ to już nie wspomnę Plany narazie 17" felunek a dalej zobaczymy <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
wypsiu Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Ładna furmanka ,widzę ze przyjechała z BE i to chyba na tablicach rejestracyjnych duplikatach ....
skrab Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Tablice takie na sztukę xenonów mi tylko brakuje bo w audi były a ty nit i jest h..nia ciekaw jestem czy można założyć ,a jak tak to jaki jest koszt
dziadek Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Graty furki - zazdroszczę a z tymi ksenonami lipa bo BMW z żółtymi żarówami naprawdę nędznie wygląda - weź sobie jakieś xsenon look żarówki załóż chociaż bo mod xsenonów wiadomo że będzie kosztowny (oczywiście nie biorę pod uwagę hidów) bo i zderzak pod spryski- same spryski z innym zbiorniczkiem, samopoziom to za tanio nie wyjdzie
skrab Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Graty furki - zazdroszczę a z tymi ksenonami lipa bo BMW z żółtymi żarówami naprawdę nędznie wygląda - weź sobie jakieś xsenon look żarówki załóż chociaż bo mod xsenonów wiadomo że będzie kosztowny (oczywiście nie biorę pod uwagę hidów) bo i zderzak pod spryski- same spryski z innym zbiorniczkiem, samopoziom to za tanio nie wyjdzie To co DZIADEK będziesz proponował bo w końcu miałeś e60 Ps. no i co? audike popchnąłem ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- aha wierze ze zazdrościsz nie ma to jak BMW
dziadek Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 no ja w e60 miałem xsenon - ja na twoim miejscu założył bym jakieś na biało świecące żarówki bo przeróbka na xsenon troszkę by kosztowała - odezwij się do forumowicza plebansk. on w b6 założył sobie jakieś żarówki co jak przed nim jechałem wyglądały biało jak xsenon a na bank on ma jakies tam h7-ki
dziadek Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 ale jakie philips no więc piszę odezwij się do niego bo ja nie wiem
T-żółw Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 fajna fura:thumbup1: trochę pojeździsz to szybko zapomnisz o audi:decayed:, chyba, że quattro:wink:
skrab Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Jóź powoli zapominam ale na forum audi A4 zostaje ---------- Post dopisany 15-07-2012 at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany 10-07-2012 at 18:23 ---------- Jeszcze test zegarów z ukrytego meni oczywiście jest tego dużo więcej ale najpierw muszę rozgryź <br /><br /> z taką prędkością się jeździ bemką licznik zamyka
Jordi Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Podobna do mojej xD Więc i ja się dziś pochwale w tym dziale ;0
Rabbi Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 ale jakie philips spróbuj tych: OSRAM H7 NIGHT BREAKER PLUS 90% WYSYŁKA GRATIS (2458025986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .jeździłem na nich kilka miesięcy.Bardzo dużo fajnego,prawie białego światła.bardzo duża różnica na "+" w stosunku do zwykłych h7 oczywiście muszą być oryginały.
skrab Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 ale jakie philips spróbuj tych: OSRAM H7 NIGHT BREAKER PLUS 90% WYSYŁKA GRATIS (2458025986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .jeździłem na nich kilka miesięcy.Bardzo dużo fajnego,prawie białego światła.bardzo duża różnica na "+" w stosunku do zwykłych h7 oczywiście muszą być oryginały. już właśnie takie zakupiłem wcześniej, ale dzięki za podpowiedz ---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ---------- Podobna do mojej xD Więc i ja się dziś pochwale w tym dziale ;0 To dawaj ją obczaimy
dziadek Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 ale jakie philips spróbuj tych: OSRAM H7 NIGHT BREAKER PLUS 90% WYSYŁKA GRATIS (2458025986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .jeździłem na nich kilka miesięcy.Bardzo dużo fajnego,prawie białego światła.bardzo duża różnica na "+" w stosunku do zwykłych h7 oczywiście muszą być oryginały. już właśnie takie zakupiłem wcześniej, ale dzięki za podpowiedz i jak było to światło rzeczywiście białe ? bo ja chcę takie dać H11 w przeciwmgielne i się waham
skrab Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 są dużo bielsze i dalej widać ale mi ciężko się odzwyczaić od xenonów no ale cóż za to mam bemke Dziadek kupuj bo cena w miarę dobra i bielsze światło
dziadek Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 no ja chcę dać tam bo to ostatnie miejsce gdzie mam żółte światło i jak załącza się come/living home to świecą Ledy i właśnie przeciwmgielne i to kupowato wygląda - dzięki za opinie
skrab Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 to kupuj ja mam tez zółte światła jak na funkcją podświetlenia drogi do domu tez muszę coś z tym zrobić
dziadek Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 myślałem jeszcze o tym GPT PLASMA WHITE HID XEN H11 H9 HB4XS 7500K (2480474178) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolega ma takie h7 w e39 i jadąc z nim w nocy się go zapytałem czy ma xenon bo naprawdę bielutko świecą
skrab Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Nie znam tej firmy ale jak sie przepalą to spróbuje, fakt faktem iż świeca lepiej niż osram jaśniej i można sobie wybrać jeszcze barwę ---------- Post dopisany 29-07-2012 at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany 26-07-2012 at 14:20 ---------- Nowy felunek założony 17"org bmw <br /><br /> <br /><br /> ---------- Post dopisany 26-08-2012 at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany 29-07-2012 at 10:21 ---------- I zrobione 2400km na Chorwację z Częstochowy 13godzin jazdy Bemka sie sprawdziła w jedna stronę trasa Dzubidze ,Chałupki, Ostrawa,Brno, Wiedeń ,Gras ,Lubliana i Senj wkrótce zdjęcia jutro wkleję bo dziś jestem padnięty ---------- Post dopisany 27-08-2012 at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2012 at 23:15 ---------- zdjęcia z wakacji Zdjęcia
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 felgi średnio mi się widzą jako "letnie" nie myślałeś o lekkich dystansach i obniżeniu trochę (chociaż) przodu ??
Rekomendowane odpowiedzi