Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APS] Seiko - Silver & Black :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

troche sie zakrecilem po tych postach :kwasny: rozumiem ze jesli nie zastosuje dystansu to ori sruby beda oka?

a jaki jest rozmiar Ori sruby? nie mam chwilowo jak sprawdzic :facepalm:

Opublikowano

Beda ok, to tylko jak dystans dochodzi to trzeba doliczyc

Opublikowano

14 x1,5 stożek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Beda ok, to tylko jak dystans dochodzi to trzeba doliczyc

ah rozumiem, dziekuje za info.

---------- Post dopisany at 07:58 ---------- Poprzedni post napisany at 07:56 ----------

14 x1,5 stożek

thx, ale jeszcze dlugosc by sie przydala jesli mozesz :wink:

---------- Post dopisany 14-05-2014 at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2014 at 07:58 ----------

suma sumarum stare sruby pasowaly, hehe. kolo jest, na razie bez dystansow ale to ogariemy pozniej bo tragedi nie ma. foty niebawem :)

Opublikowano

Zadnych dystansow nie dawaj masz eleganckie kolo i nie ruszaj.

Opublikowano

Ej no tego nie przyuważyłem, Robert co się nic nie chwalisz tematem :naughty: czemu nic w podpisie nie masz? Poka te kółka czy do jutra się muszę wstrzymać?

Opublikowano
  • Autor
Ej no tego nie przyuważyłem, Robert co się nic nie chwalisz tematem :naughty: czemu nic w podpisie nie masz? Poka te kółka czy do jutra się muszę wstrzymać?

musisz wytrzymac :decayed:

---------- Post dopisany 19-05-2014 at 01:03 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2014 at 01:31 ----------

no dobra wypada wrzucic jakies spy foto :naughty:

11265.jpg

jeszcze bez gwintu ale juz niedlugo :decayed:

papcie dość ładnie się obsadziły :wink:

11266.jpg

Opublikowano

No papcie pirsza klasa:decayed:

Z gwintem bedzie wygladac oblednie

Opublikowano
  • Autor

Właśnie przymierzam sie do kupna gwintu, niestety mam małą zagwozdkę bo znalazłem dwa pasujące zestawy. W sumie są identyczne ale różnią sie jedna wartością "max. nacisk VA" ? próbowałem cos wyczytać na ten temat ale samo masło maślane i teraz nie mogę sie zdecydować co wybrać max. 1080Kg czy drugi max.1081 - 1150Kg? podejrzewam ze drugi zestaw z podanych będzie ciut twardszy. Tylko jak w eksploatacji zły dobiorę to podejrzewam ze będzie narażony na szybsze zużycie? ktoś cos wie w tej kwestii ?

Opublikowano

Zobacz w dowodzie jaki masz nacisk na oske. Ja mam u siebie set pod 1150 ze wzgledu na Q i tuv. U ciebie tez bedzie podobnie przez to ze masz V6:wink:

(p.s. jak Cie tuv nie gania to nie ma roznicy przy 80kg, to tylko sprawa homo...

...logacji) :grin:

Opublikowano
  • Autor

faktycznie, w dowodzie jest :decayed: a ja sie naszukalem :kwasny: u mnie jest wbite 10,90kN wiec wezmę ten drugi, dzieki.

ah przy okazji, na tyl trzeba odboje dokupic? bo z tego co widze to w nowych kompletach nie daja? ostatnio kupiles to wiesz :wink:jakie kupowales?

Opublikowano

Zadnych nie kupowalem tam powinien byc taki tyci, wez mi linka do tej gewindy przeslij.:wink:

Opublikowano
  • Autor
Zadnych nie kupowalem tam powinien byc taki tyci, wez mi linka do tej gewindy przeslij.:wink:

hmmm musze pogrzebac na forum. wydaje mi sie ze dawno temu cos czytalem o tych odbojach :eusathink:

Opublikowano

Oczywiscie ze mozesz do tego jeszcze dolozyc odboje, wedlug upodoban. mozesz nawet przelozyc stare, tylko wtedy bedzie twardy jak... :grin:

---------- Post dopisany at 05:33 ---------- Poprzedni post napisany at 05:32 ----------

ten twoj gwint ma juz "bump stop" wiec i tak nie bedzie dobijac.:wink:

Opublikowano
  • Autor
Oczywiscie ze mozesz do tego jeszcze dolozyc odboje, wedlug upodoban. mozesz nawet przelozyc stare, tylko wtedy bedzie twardy jak... :grin:

---------- Post dopisany at 05:33 ---------- Poprzedni post napisany at 05:32 ----------

ten twoj gwint ma juz "bump stop" wiec i tak nie bedzie dobijac.:wink:

na fotach twoja robi robote :slina: jakie masz ustawienia przód I tył ?:eusathink:

Opublikowano

Nawet teraz w biegu nie pamietam...

Zmierze i dam znac :wink:

Opublikowano
  • Autor

czekam na info. gewinde zamowione, na dach juz jestem ustawiony ... wszystko przebiega zgodnie z planem :decayed:

Opublikowano
:banan:
Opublikowano
  • Autor

No I dach in Black :decayed: teraz tylko czekam na gwinta :banan:

Opublikowano

No pochwal sie