Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy podejdzie mi modul bt (s) do skody octavi II L&K 2.0TDi 2006' radio stream mp3??

jest ktos wstanie mi cos pomoc??

zostalo mi po mojej bylej B6 ten bluethoot wiec moze by dalo rade to zamontowac w skodzie??

pozdr

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 423,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pytanko mam bluta C i sprawiłem sobie nokię N9 na systemie MeeGo i niestety nie wyświetla kontaktów po wybraniu z kiery multi i można tylko odebrać i zakończyć rozmowę. Z navi też brak możliwości obsługi :facepalm:

ktoś może odpalał bluta z tą nokią :mysli:

help :hi:

Opublikowano
pytanko mam bluta C i sprawiłem sobie nokię N9 na systemie MeeGo i niestety nie wyświetla kontaktów po wybraniu z kiery multi i można tylko odebrać i zakończyć rozmowę. Z navi też brak możliwości obsługi :facepalm:

ktoś może odpalał bluta z tą nokią :mysli:

help :hi:

Zakodowałeś w navi większą funkcjonalność?

Sprawdziłeś gdzie w nokii zapisuje kontakty (skopiuj dane tak, aby były zarówno na karcie SIM jak i w pamięci telefonu).

Opublikowano

W Nokii N9 o ile się orientuję książka tylko jest w telefonie, kontakty nawet jeśli są na karcie SIM, to można je przetransferować na systemową książkę. Nie da się używać kontaktów z SIM, więc pewnie dlatego nie da się przeglądać kontaktów w MF (Podobnie z kontaktami mają Nokie z Symbianem i N900 z Maemo, nie wiem jak Lumie z WP7)

Opublikowano
W Nokii N9 o ile się orientuję książka tylko jest w telefonie, kontakty nawet jeśli są na karcie SIM, to można je przetransferować na systemową książkę. Nie da się używać kontaktów z SIM, więc pewnie dlatego nie da się przeglądać kontaktów w MF (Podobnie z kontaktami mają Nokie z Symbianem i N900 z Maemo, nie wiem jak Lumie z WP7)

To by wyjaśniało sprawę.

Opublikowano

witam,

czy da sie uruchomic bluetootha 8P1... bez anteny? Oczekuje na anteny w serwisie a na razie podlaczylem wszystko jak nalezy i nie mam polaczenia z modulem ani nie wyszukuje telefon. Czy moze to oznaczac uszkodzony modul?

Opublikowano

To by wyjaśniało sprawę.

jest tak jak napisał kolega Sqby i wygląda na to że będzie blutek działał bez tej funkcjonalności :facepalm:

odebrane lub wybrane numery zapisuje w navi i taki plus chociaż. jeszcze spróbuję zrobić export kontaktów na kartę i jak to nie pomoże to odpuszczę i zostanie jak jest - trochę kiepawo ale nie bedę zmieniał fona bo zaczyna mi się podobać N9 :decayed:

przetestuję jeszcze też na blutku z mocniejszą literą :wink:

Opublikowano

Witam Kolegów :hi:

Nie chcę zakładać nowego wątku więc zapytam tutaj. Posiadam fabryczny BT i radio BNS 5.0 czy w tym radiu jest opcja widoczności kontaktów w radiu. Telefon NOKIA 5230.

Opublikowano

Jak masz moduł z pełną funkcjonalnością to tak.

Opublikowano

Dzięki Kolego. Jutro sprawdzę i wszystko będzie jasne ;D

Opublikowano

Witam

Jakiś czas temu zainstalowalem u siebie BT i wszystko działało tzn. jak dzwonilem to numer wyswietlal sie na fis-ie i numery mogłem wybierać z pozycji kierownicy a po zmianie licznika na kolorowy nie mogę wybierać z kierownicy a na fis-ie pokazuje sie tylko napis phone.

Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić??

Opublikowano
Witam

Jakiś czas temu zainstalowalem u siebie BT i wszystko działało tzn. jak dzwonilem to numer wyswietlal sie na fis-ie i numery mogłem wybierać z pozycji kierownicy a po zmianie licznika na kolorowy nie mogę wybierać z kierownicy a na fis-ie pokazuje sie tylko napis phone.

Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić??

zakoduj zegarki , adptacje 21(chyba) i dodaj cyferki odpowiednio:wink:

Opublikowano

Auto to A4 B6 2004 RNS-E 2010 z ledowym wyświetlaczem. Chcę kupić moduł BT. Aktualnie posiadam telefon Szajsung Wave i Galaxy S II.

Czy jest funkcjonalna roznica pomiedzy modulami 8P0 862 335 Q i 8P1 862 335?

Czy ktos z Was instalowal modul 8P1 862 335 do B6? Jakies problemy? :)

Roznica w cenie to okolo 200 zl wiec nie wiem czy jest sens kupwac nowszy 8P1 862 335.

Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi.

Opublikowano

witam, proszę o pomoc bo nie mogę sobie poradzić,

zmieniłem kiere na MF 4-ramienna z B6,

kirownice kupiłem od puchaty106 a taśmę od siemana ,moduł mam N,fabryczny tempomat i BT,

założyłem kierownicę i taśmę , zrobiłem kodowanie w 16- steering wheel na 04042, zakodowałem czujnik kąta skrętu i mam następujące problemy

-niema podświetlenia przycisków na kierownicy

-nie działa przycisk zwiększania głośności

-po wciśnięciu przycisku z ikona telefonu na Fisie pojawia się no funktion a mam fabryczny BT i uchwyt na telefon

-nie dzieję się nic po naciśnięciu przycisku R/T

co może być nie tak ?

proszę o pomoc

---------- Post dopisany at 18:27 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

dodam że działają ściszanie i wyszukiwanie stacji radiowych w górę i w dół

Opublikowano

zakodowaleś blutka pod MF???

Opublikowano

nie wiedziałem że trzeba ale nie mogę się połączyć z kanałem 77 moim vagiem,

a jeżeli zakoduje blutka to zacznie tez działać przycisk R/T ???czy powinno się coś dziać po wciśnięciu tego przycisku przy nie zakodowanym BT ?

i co z niedziałającym przyciskiem podgłaszania i podświetleniem?

z tego co wyczytałem to nie trzeba zmieniać kodowania BT jeżeli jest kierownica MF 4ramienna B6 bez rolek

Opublikowano
Auto to A4 B6 2004 RNS-E 2010 z ledowym wyświetlaczem. Chcę kupić moduł BT. Aktualnie posiadam telefon Szajsung Wave i Galaxy S II.

Czy jest funkcjonalna roznica pomiedzy modulami 8P0 862 335 Q i 8P1 862 335?

Czy ktos z Was instalowal modul 8P1 862 335 do B6? Jakies problemy? :)

Roznica w cenie to okolo 200 zl wiec nie wiem czy jest sens kupwac nowszy 8P1 862 335.

Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi.

Im nowszy model Bluetooth tym lepiej :wink: nie bedzie problemowz obsługą najnowszych telefonow

Opublikowano

To by wyjaśniało sprawę.

jest tak jak napisał kolega Sqby i wygląda na to że będzie blutek działał bez tej funkcjonalności :facepalm:

odebrane lub wybrane numery zapisuje w navi i taki plus chociaż. jeszcze spróbuję zrobić export kontaktów na kartę i jak to nie pomoże to odpuszczę i zostanie jak jest - trochę kiepawo ale nie bedę zmieniał fona bo zaczyna mi się podobać N9 :decayed:

nokia N9 przetestowana z blutem Q i bez rezultatów - tj. dalej przycisk książki nieaktywny "BUTTON NOT USED'' - porażka :facepalm:

Opublikowano

To by wyjaśniało sprawę.

nokia N9 przetestowana z blutem Q i bez rezultatów - tj. dalej przycisk książki nieaktywny "BUTTON NOT USED'' - porażka :facepalm:

Niestety raczej lepiej nie będzie. Nie wiadomo czy w ogóle w którymś z najnowszych BT zrobili obsługę książki systemowej. Trzeba by przetestować.

Opublikowano

jak myślicie dlaczego nie mogę się połączyć z adresem 77 telefon wyskakuje "too many comunication errors"