Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jeszcze jedno małe pytanko. Do ksiazki na FISie niezbedna jest kiera z multi tak? (przynajmniej tak by wskazywala logika)

Oczywiście. Inaczej to nie ma sensu.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

drobne pytanko... czy moduł blutooth z końcówką A można podłączyć pod kierownicę Multi? bo nie bangla...

Opublikowano
  • Autor

A to jakiś relikt. Najstarszy z jakim miałem do czynienia to D.

Opublikowano

03.2004 :mysli: ... i koniec marzeń o telefonie z multi ;(

Opublikowano

Wracajac do kwestii telefonu to w nowyszym symbianie poprawili cos i ksiazka sie w calosci zassysa do RNS. Przez te rozkminy musialem sie przesiasc z ukochanego n95, ale teraz przynajmniej bangla.

Opublikowano
  • Autor

Nie przesadzaj. Po prostu kup moduł przynajmniej z literką D i będzie działał.

Opublikowano

Nie przesadzaj. Po prostu kup moduł przynajmniej z literką D i będzie działał.

D działa pięknie :) kupuj bez obaw ;)

Opublikowano

D działa pięknie :) kupuj bez obaw ;)

Wyrezała Ci babcia tego SDS'a w końcu czy nie? :decayed::lol1:

Opublikowano

nie nie niediząła i mam go w nosie :)

Opublikowano
  • Autor

I tak by go pani z SDS nie rozumiała :polew:

Opublikowano

Witam :hi:

Czytam ten temat długi czas i mam do was takie pytanie:

Jak się ma kodowanie 8P0 862 335 (bez literki), czy będzie w tym module działał bluetooth?

Mam bowiem taki u siebie w A3 8P i kodowałem go chyba na wszelkie możliwe sposoby a bluetooth jak milczał tak milczy ;(

Bardzo będę wdzięczny za każdą informację o tym sterowniku.

Opublikowano

ja się spotkałem z takimi opiniami :

- moduły bez 'A' i z 'A' nie działają dobrze z BT

- wszystkie moduły w A38P działają z BT :)

Widziałem, że moduł z 'A' działał z BT (u GRaznego w a4ce), więc może ten bez 'A' też będzie działał :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W swoim Audi A4 '05 niestety nie posiadam fabrycznej "nawigacji" tylko "zwykłe" radio z odtwarzaczem CD tzw. Audi Concert. Czy jeżeli kupię moduł bluetooth to jest szansa, że będzie to działało z takim radiem? Czy konieczne jest abym miał "nawigację"? Dodam jeszcze, że mam wielofunkcyjną kierownicę i fabrycznie zamontowany zestaw głośnomówiący z przystawką do telefonu nokia 6230. Jako, że posiadam nokie 6300, a przystawka oryginalna cullmanna (innych nie ma ;) ) kosztuje w audi 800 zł a na ebay 100 euro pomyślałem o zamontowaniu bluetootha. Moje pytanie jest czy będzie moduł bluetooth współpracował z radiem Audi Concert?? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam forumowiczów :)

Opublikowano

W swoim Audi A4 '05 niestety nie posiadam fabrycznej "nawigacji" tylko "zwykłe" radio z odtwarzaczem CD tzw. Audi Concert. Czy jeżeli kupię moduł bluetooth to jest szansa, że będzie to działało z takim radiem? Czy konieczne jest abym miał "nawigację"? Dodam jeszcze, że mam wielofunkcyjną kierownicę i fabrycznie zamontowany zestaw głośnomówiący z przystawką do telefonu nokia 6230. Jako, że posiadam nokie 6300, a przystawka oryginalna cullmanna (innych nie ma ;) ) kosztuje w audi 800 zł a na ebay 100 euro pomyślałem o zamontowaniu bluetootha. Moje pytanie jest czy będzie moduł bluetooth współpracował z radiem Audi Concert?? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam forumowiczów :)

tak, ori bluetooth będzie działał z tym radiem concert. Ale najpierw sprawdź czy nie jest już zamontowany ten moduł.

Opublikowano

Nareszcie się doczekałem nowego softu do E51 w Plusie :> i mam wszystko w RNSe:

- książka telefoniczna telefonu i z karty

- odebrane

- nieodebrane

- wybierane

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Słuchajcie a czy ktoś z forumowiczów łączył bluetootha z Iphonem?

Chodzi mi dokładnie czy miał równiez pobierane przez navi połaćzenia odebrane i nieodebrane. Jeśli tak to w jakiej wersji Iphona i w jakiej wersji softu. Z gory dzieki za info.

Pozdro

Opublikowano

iphon działa i zczytuje kontakty :) na fis sprawdzałem ;)

Opublikowano

Kontakty u mnie również ale co z lista połączeń? Czy zczytuje nieodebrane i wybierane numery???

Opublikowano

Kontakty u mnie również ale co z lista połączeń? Czy zczytuje nieodebrane i wybierane numery???

tak z Iphone wszystko smiga az milo :)

Opublikowano

tak z Iphone wszystko smiga az milo :)

To powiedz jeszcze jaka masz wersje softu. Bo u mnie chodzi tylko ksiazka a polaczenia mam tylko te, ktore wykonalem korzystajac z navi.

A i jeszcze jedno pytanko mam czy wie ktos jak sciszyc dzownek, ktory pojawia sie wtedy kiedy ktos do nas dzwoni. U mnie jest on cholernie glosny i nie raz juz mnie przestraszyl :) Nie pomaga nic sciszenie podczas dzwonienia dzwonka. Scisza sie tylko na chwile a przy nstaepnym polaczeniu znow jest głośny jak diabli.