Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja mialem podobnie,ale wynikalo to ze zlego kodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja mam pytanie odnośnie wybierania głosowego numerów. Mam kiere multi + bt + concert II. I teraz tak Zdefiniowałem pare nr telefonów poprzez funkcje Store name i dlaczego teraz nie idzie tych zdefiniowanych numerów usunąć? Gdy proszę o delete name dostaje informacje ze funkcja jest niedostępna, dlaczego? To samo z delete phonebook. Dodam ze mój moduł nie zczytuje kontaktów na fis z mojego telefonu ale chyba to z wybieraniem głosowym nie ma nic wspólnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja mialem podobnie,ale wynikalo to ze zlego kodowania. czyli musialem sie gdzies palnac. Pokasujcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 teraz juz nawet zaden telefon BT nie znajduje ;( probowalem na 3 Nokaiach i echo jutro z Tolkiem walczymy dalej no i Vaga jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 teraz juz nawet zaden telefon BT nie znajduje ;( probowalem na 3 Nokaiach i echo jutro z Tolkiem walczymy dalej no i Vaga jeszcze raz... To wina kodowania!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 teraz juz nawet zaden telefon BT nie znajduje ;( probowalem na 3 Nokaiach i echo jutro z Tolkiem walczymy dalej no i Vaga jeszcze raz... To wina kodowania!! tak tylko zaraz po lutowaniu i podlaczeniu pierwszy raz dzialalo... oczywiscie bez fis`u (ksiazki) ale wykryl go bezproblemu a teraz juz nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mialem to samo. Problem lezal w kodowaniu jak sie laczy. Ma byc chyba po k-line czy cos takiego.Nie pamietam dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mialem to samo. Problem lezal w kodowaniu jak sie laczy. Ma byc chyba po k-line czy cos takiego.Nie pamietam dokladnie. jutro wieczorkem napisze co i jak u mnie czy to kodowania byla wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mialem to samo. Problem lezal w kodowaniu jak sie laczy. Ma byc chyba po k-line czy cos takiego.Nie pamietam dokladnie. jutro wieczorkem napisze co i jak u mnie czy to kodowania byla wina ...zakodowaliście blutka w zegarach????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 z tego co pamiętam to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 z tego co pamiętam to tak ostatno miałem fajną akcję ,nie dość że bt był zwalony to do tego przyjoł kodowanie i działał tylko i wyłącznie w na 6 (kodowanie bt jeśli chodzi o kiere multi) inaczej nie widział sie z kolumną kiery niewiem czy to nie ma związku z tym że te same BT pchaja teraz do SEATA chodzi mi o tą część kodowania 0x?xx: Verbauliste 1 = Diagnose via CAN 2 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via CAN 3 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 4 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 5 = Diagnose via K-Leitung 6 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via K-Leitung 7 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung 8 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 U mnie wlasnie sie tak dzialo jak opisujesz, gdy mialem zwalone to kodowanie to Dominik pokazal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 z tego co pamiętam to tak ostatno miałem fajną akcję ,nie dość że bt był zwalony to do tego przyjoł kodowanie i działał tylko i wyłącznie w na 6 (kodowanie bt jeśli chodzi o kiere multi) inaczej nie widział sie z kolumną kiery niewiem czy to nie ma związku z tym że te same BT pchaja teraz do SEATA chodzi mi o tą część kodowania 0x?xx: Verbauliste 1 = Diagnose via CAN 2 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via CAN 3 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 4 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 5 = Diagnose via K-Leitung 6 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via K-Leitung 7 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung 8 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung Dominik dziekoweczka jw dzis bedziemy kombinowac z Tolkiem u Krola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 z tego co pamiętam to tak ostatno miałem fajną akcję ,nie dość że bt był zwalony to do tego przyjoł kodowanie i działał tylko i wyłącznie w na 6 (kodowanie bt jeśli chodzi o kiere multi) inaczej nie widział sie z kolumną kiery niewiem czy to nie ma związku z tym że te same BT pchaja teraz do SEATA chodzi mi o tą część kodowania 0x?xx: Verbauliste 1 = Diagnose via CAN 2 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via CAN 3 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 4 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 5 = Diagnose via K-Leitung 6 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via K-Leitung 7 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung 8 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung aaaa bo to jest kodowanie od strony modułu. Tego Adaś nie ruszałem bo nie było przecież jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 z tego co pamiętam to tak ostatno miałem fajną akcję ,nie dość że bt był zwalony to do tego przyjoł kodowanie i działał tylko i wyłącznie w na 6 (kodowanie bt jeśli chodzi o kiere multi) inaczej nie widział sie z kolumną kiery niewiem czy to nie ma związku z tym że te same BT pchaja teraz do SEATA chodzi mi o tą część kodowania 0x?xx: Verbauliste 1 = Diagnose via CAN 2 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via CAN 3 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 4 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via CAN 5 = Diagnose via K-Leitung 6 = Multifunktionslenkrad & Diagnose via K-Leitung 7 = Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung 8 = Multifunktionslenkrad & Headunit (z.B. RNS-E) & Diagnose via K-Leitung aaaa bo to jest kodowanie od strony modułu. Tego Adaś nie ruszałem bo nie było przecież jak. luuuz opanujemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Problem „wyrezany” Faktycznie, okazało się złe kodowanie telefonu, z wartości 1: CAN, zmieniliśmy na wartość 6, mu-fu oraz na lini K. Wszystko pięknie działa. Możemy dodać, że kiera z B8 działa pod telefonem, nie działa jednak z CHORUSEM, tzn. nie ma zmiany kanałów radiowych. Dzięki za sugestie rozwiązania problemu, które okazały się trafne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Problem „wyrezany” Faktycznie, okazało się złe kodowanie telefonu, z wartości 1: CAN, zmieniliśmy na wartość 6, mu-fu oraz na lini K. Wszystko pięknie działa. Możemy dodać, że kiera z B8 działa pod telefonem, nie działa jednak z CHORUSEM, tzn. nie ma zmiany kanałów radiowych. Dzięki za sugestie rozwiązania problemu, które okazały się trafne przyjacielu jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asgaard Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 mam BNS 5, idzie jakoś sprawdzić bez prucia tapicerki jaki moduł BT mam w samochodzie? Z jaka literką na końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 musisz podłączyć się VAGIEM z telefonem - adres 77 jak dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 tak adres 77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi