Gość Kubowy Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Witam Pokrętło regulatora jasności oświetlenia licznika działa tylko na wyświetlacz licznika km. Reszta zegarów i podświetlenia nawiewów się nie zciemnia. Macie pomysł co to może być?
dark79 Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 a co z przyciskami na konsoli srodkowej, tez sie nie sciemniaja??
Gość Kubowy Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Też, nic nie reaguje tylko ten mały wyświetlacz z przebiegiem km
dark79 Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 z regulacji zasilane jest cale podswietlenie, ciekawy przypadek, moze zegary jakies od nowszego rocznika i cos jest zakombinowane, ogolnie to by trzeba bylo wyciagnac zegary i zobaczyc czy jakiegos drutowania z tylu nie ma
Gość Kubowy Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zakładałem srebrne ramki na zegary i nic nie zauważyłem podejrzanego. Jestem elektronikiem (co prawda bez praktyki bo pracuję w pokrewnym zawodzie) ale coś by mi w oko wpadło. Z tyłu są 2 fabryczne wtyczki i to wszystko. Poza tym auto mam z pewnych rąk od znajomego także on nic nie kombinował.
dark79 Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 to teraz trzeba by bylo popatrzec po schemacie zegarow i poszukac przyczyny
Gość Kubowy Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 A gdzie mogę zdobyć taki schemat? [ Dodano: 15-12-2006, 20:28 ] Ponawiam pytanie: Gdzie mogę zdobyć, czy ktoś ma schemat zegarów i ich przyciemniania
Rekomendowane odpowiedzi