s_korpio_n Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Witam Mam A4 1,6 benzyna od zawsze na wolnych obrotach bylo slychac delikatne bzyczenie ,natomiast ostatnio staje sie to coraz glosniejsze (tak mi sie wydaje :> ) czy to moze byc jakis problem ?? Pozdrawiam
valdoo Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 witam! dołączam się do tego posta! u mnie jest to sam, ale nie zawsze. Na zimnym silniku problem nie wystepuje. Natomiast po rozgrzaniu, zwłaszcza jazda po miescie, na wolnych obrotach słychac głosniejsze zbyczenie, a na kierownicy czuć delikatne wibracje. Pozdrawiam
s_korpio_n Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Opublikowano 20 Maja 2008 Cóż więcej moge dodac wydaje mi sie ze jest to z okolic wentylatora chłodnicy,nie czuje zadnych wibracji czy drzen kierownicy poprostu bzyczenie. zmienialem rozrzad jakies 15000km temu wraz z zestawem pasków i filtrów.
zibizab Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Sprawdz koniecznie visko-went i napinacz paska wielorowkowego
Dom3l Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 moze to i głupio zabrzmi ale ja takowe bzyczenia na jalowym wyeliminowałem poprzez dociśniecie atrapy. Na jałowym bzyczala niemilosiernie, wykręciłem, dokręciłem i problem ustał. Mzoe to własnie to.
Rekomendowane odpowiedzi