wampir Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam Czy w B6 quattro z przodu wymienia się całe wahacze czy tylko tuleje wahaczy? Zgłupiałem jak zobaczyłęm coś takiego: LEMFORDER TULEJA WAHACZA AUDI A4 A6 A8 ALLROAD (2427587504) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wampir Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Opublikowano 13 Lipca 2012 Nie wiem, ja sie tylko pytam co zrobic jak widze, ze sie guma powoli konczy w wahaczu dolnym przednim...?
mlodyy Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 jesli sworzeń jest dobry a tuleja sie wysrała to możesz wymień tuleje , ale to troszkę bez sensu bo przeważnie pierwsze padają sworznie, a jeśli stało sie inaczej to wymienisz tuleje a sworzeń i tak padnie i będziesz musiał kopic wahacz i kasa w plecy
antol2010 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 a jak juz tu jestem, to zapytam gdzie moge dorwac komplet wahaczy do a4 2.8 1997 193 KM quattro?.nigdzie nie moge ich dostac, chce wymienic caly tyl oprocz amortyzatorow . sprawdzalem allegro i tam tylko uzywki sa. gdzie mozna je jeszcze dostac?
bialy986 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 a jak juz tu jestem, to zapytam gdzie moge dorwac komplet wahaczy do a4 2.8 1997 193 KM quattro?.nigdzie nie moge ich dostac, chce wymienic caly tyl oprocz amortyzatorow. sprawdzalem allegro i tam tylko uzywki sa. gdzie mozna je jeszcze dostac? http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-super-cenach-hurtowni-duze-upusty-klubu-promocje-20286/ Jeszcze kolega Dzik chyba coś ma http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-waszych-aut-oleje-motul-najtaniej-promocja-1str-32035/
Rekomendowane odpowiedzi