Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 1Z] Kontrolki pod obrotomierzem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie znalazlem nigdzie zdjec ani opisu kontrolek w audi wiec pytam: jakie kontrolki sa pod obrotomnierzem??? jest od immobilizera, od swiec zarowych i sa jeszcze 4, wiem bo mi zaza leciutko ale nie wiem od czego one sa... moze ktos wie??? albo ma opis kontrolek albo foto.

Opublikowano

Opis odnośniego tych kontrolek co Ciebie interesuja zaczyna sie od EPC a konczy na Immo

b378525a8349bdcbm.jpg7302aca6b0074047m.jpg

Opublikowano

a teraz:

czemu one sie żażą (tak jakby bo ich praktycznie nei widac) okolo 0,5 sekundy pod wlaczeniu zaplonu. A kontrolka swiec troche wiecej niz żaży ale nie swieci tak jak powinna tylko kontrolka immo dziala poprawnie.

Opublikowano

Moze lampka od immo jak sie zapala to lekko podswietla te ktore sa obok...i wydaje Ci sie ze tez lekko swieca, innego wytlumaczenia nie znajduje no chyba ze cos nie tak w instalacji...

Opublikowano

a od swiec ma tak dzialac, w zimie bedzie sie dluzej swiecila jak swiece beda grzaly

Opublikowano

a od swiec ma tak dzialac, w zimie bedzie sie dluzej swiecila jak swiece beda grzaly

nie o to chodzilo tylko chodzilo o to ze zazyla a nie ze krotko swiecila. Dzisiaj sprawdzalem to i okazalo sie ze spadla mi zarokwa od kontrolki swiec zarowcy :D juz jest wszystko ok. pozdro