Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] 18' Recaro Fimc - S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Z tymi AFN-ami jest dziwnie. Zostawisz ostatni tłumik - praktycznie nie ma różnicy. Pełny przelot - ryk.:grin: Nie sprzedawaj ostatniego, w razie czego wspawasz.

:thumbup1:

Opublikowano

Łukasz ja zostawiłem tylko końcowy i szału nie ma...na zimnym jest fajny ikarus ale cofki nie ma...może na pełnym przelocie coś by było słychać...dlatego mnie korci straight pipe:jerk:

Opublikowano
  • Autor
Łukasz ja zostawiłem tylko końcowy i szału nie ma...na zimnym jest fajny ikarus ale cofki nie ma...może na pełnym przelocie coś by było słychać...dlatego mnie korci straight pipe:jerk:

Rafal ale jak Armi pisal jak ma ryczec i z czasem zaczac mnie wkur..to czy ja wiem :kwasny:

Ty masz tylko tył zostawiony ?

a jaka srednica rury ??

---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:09 ----------

Na chwile obecna :decayed:

IMG_20130831_141022.jpg

---------- Post dopisany at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany at 14:12 ----------

IMG_20130831_141328.jpg

Opublikowano

ciekawe jak długo wytrzymasz z głośnością w aucie ? :naughty: jechałem ze znajomy ostatnio i ja się wycofałem z tego powyżej 110 rozwalało mi łeb a co dopiero w trasie ale spoczko fajnie że masz konkretny plan i tego się trzymasz :wink:

Opublikowano
  • Autor
ciekawe jak długo wytrzymasz z głośnością w aucie ? :naughty: jechałem ze znajomy ostatnio i ja się wycofałem z tego powyżej 110 rozwalało mi łeb a co dopiero w trasie ale spoczko fajnie że masz konkretny plan i tego się trzymasz :wink:

Nie nie Mateuszu ja nie mam baji na ten ryk mi bardziej chodzilo by zrobic tlumik z kawsowki i tyle.

Takze zostane przy koncowym :thumbup1:

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

IMG_20130831_142540.jpg

Opublikowano

acha no to malina ciekawy jestem efektu :wink:

Opublikowano
  • Autor
acha no to malina ciekawy jestem efektu :wink:

:wink:

Opublikowano

Rafal ale jak Armi pisal jak ma ryczec i z czasem zaczac mnie wkur..to czy ja wiem :kwasny:

Ty masz tylko tył zostawiony ?

a jaka srednica rury ??

Średnica taka jak była, nic nie modzone:) I tak o średnicy wydechu decyduje wąskie gardło...możesz mieć 2,5 cala a jak masz przewężenie to cała reszta jak psu w d....:wink:

Opublikowano
  • Autor

No i d*pa :kwasny:

Po nastu godzinach walki auto w srodku chodzi jak traktor.

Najwiekszy problem ominac belke tylna i dospawac rure do tlumika 1........razy sciaganie i zakladanie a jednak dalej wali.

Plan jest kupic jeszcze plecionke i zalozyc ja na srodku tlumika by neutralizowal drgania i w pracy wyszykuje sobie rure ktora bedzie w ksztalcie U i bedzie przechodzila nad belka.

Opublikowano

Też miałem wywalać środkowy i tyko tył zostawić na 2,5 rurach ale stwierdziłem, że klekot to klekot:decayed: odpuściłem narazie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Też miałem wywalać środkowy i tyko tył zostawić na 2,5 rurach ale stwierdziłem, że klekot to klekot:decayed: odpuściłem narazie

w sumie niczemu to nie sluzy jedynie mozesz powiedziec _pochwalic sie ze masz wydech caly z kwasu :-)

---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ----------

Dobra,w ostatnim czasie raz jeszcze zeszlem do podziemi (kanału) by poszperac w audicy. :wink:

sc_DASCD.jpg 4f2c7245f19ee87cmed.jpg

wrevcdas.jpg 26b406841855d606med.jpg

wvcdwx.jpg 53413a4726394a35med.jpg

image.jpg 87ce98887674ef4bmed.jpg

efr.jpg 89197b9833e2c785med.jpg

qfewqd.jpg0aae688708b466ccmed.jpg

dcasxw3.jpg 1439da1131e32ec0med.jpg

Opublikowano

Kawał dobrej roboty Łukasz zrobiłeś już ten przelot w całości ???

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

chlopaki felgi Rial Imola ciekawy wybor ? jak to na avancie moze bylo by fajnie (oczywiscie nie w ten kolor)

911971_646147988744906_235870833_n.jpg

Opublikowano

Wielkość i szerokość jakąś to ma?:decayed: mnie osobiści podobają się i to bardzo :jerk:

Opublikowano
  • Autor

18' 8-8,5j kurde tak sobie o nich pomyslalem dostc start wzor lecz na avancie moglo by byc fajnie. Eh tak sobie gdybam ;-)

Zloty srodek byly fajny.

Opublikowano
:thumbup1: może i wzór stary ale robote robi
Opublikowano
  • Autor

Zobaczymy tak sie zawiesilem jedynie na nich :/

Opublikowano

Moim zdaniem fajnie że z rantem i ta fela bo robi robotę , ale na pewno kolor złoty nie pasuje do twojej budy, bardziej kolor srebrny

ab4l.jpg

Opublikowano
  • Autor
Moim zdaniem fajnie że z rantem i ta fela bo robi robotę , ale na pewno kolor złoty nie pasuje do twojej budy, bardziej kolor srebrny

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/835/ab4l.jpg

no no ja tylko tak gdybam bo chcialem na sezon rotiformy ale z czasem odpuscilem lanie takiej kasy na auto a ta felga mi sie zawsze kojarzy z honda civiv moje kumpla ktora urywala dupe jak mialem 18lat :decayed:

Opublikowano

ladnie sie tu dzieje :whistling::decayed: